Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (66/160) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: bitek din Duminică, 19 Februarie 2012, 21:56 ---
Si daca tot suntem pe topicul special anume, ce ziceti de o "bursa a pariurilor" la Oscar-ul 2012? ....

--- Terminare citat ---

contrat asteptarilor pe mine Descendants nu m-a impresionat foarte tare, tema e buna dar parca prea duce spre extrem unele scene; War Horse e bun, sensibil : Hugo nu l-am vazut inca si desi e de Martin Scorsese din trailer nu mi-a lasat impresia ca s-ar ridica la nivelul lui
tu zici de actrita , eu m-am uitat dupa actori (ei  ;D ) inca nu m-am hotarat care mi-a placut mai mult si mai am de vazut pe Gary Oldman in Tinker Tailor Soldier Spy;

manghel:
Hugo merita vazut dar este un film care nu stiu daca a mai fost recomandat dar as dori sa-l sustin The Truth(culoarea sentimentelor)

Caroline:
As aprecia foarte mult daca recomandarile ar contine si cateva idei din film. Altfel, eu am o problema: nu retin titlurile decat in cazuri exceptionale. Mi se intampla chiar sa vad un film si sa-mi dau seama abia pe la jumatate ca-l mai vazusem o data. Asa ca de cele mai multe ori titlurile imi spun ceva, dar nu destul...  :crazy2:

bit:
Am reusit (intr-un final) sa vad War Horse. Ca sa spun? Are toate sansele la "cel mai bun film", eu as pune pariu ca ia Oscar-ul pentru imagine...si totusi parca asteptam mai mult de la un dinozaur cum e Spielberg. In alta ordine de idei, Oldman merita cu siguranta locul I (prestatia  lui din "Tinker Taylor Soldier Spy" nu prea are concurent, ai avut dreptate, Gabi), la fete va fi lupta stransa (multe roluri bune) iar la regie eu vad lupta intre Scosese si Terrence Malick. Vom vedea, mult n-a mai ramas. Bine, nu-i obligatoriu ca un film mare sa ia Oscar, dupa cum stiti ca s-a mai intamplat (Blade Runner, ET, Shawshank Redemption...)

almi_gabi:
and the Oscar goes to ...

Cel mai bun film: The Artist
Cel mai bun regizor: Michel Hazanavicius ( The Artist)
Cel mai bun actor in rol principal: Jean Dujardin ( The Artist)
Cea mai bun actrita in rol principal: Meryl Streep (The Iron Lady)
Cel mai bun actor in rol secundar: Christopher Plummer
Cea mai buna actrita in rol secundar: Octavia Spencer
Cel mai bun scenariu original: Midnight in Paris
Cel mai bun scenariu adaptat: The Descendants
cel mai bun film animat: Rango

... un pic neasteptat pentru mine  ???;  cred ca s-a mers pe ideea ca un film mut sa ia premiul Oscar

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă