Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
bit:
Spre marea mea rusine (dat fiind faptul ca ma consider un cinefil), abia acum am reusit sa vad si eu "Love Actually". Fain, foarte fain. Si o mare aglomeratie de staruri pe metru patrat.
bit:
Bag seama ca au aparut paianjeni p-aici, pesemne toata lumea nu se uita decat la stiri. Asa ca mai agit eu apele un pic: tocmai ce-am terminat de vazut Perfect Sense. Cu Ewan McGregor si Eva Green (pentru care am eu o maaaare slabiciune. La fel ca si pentru Kate Winslet, Nicole Kidman, Pfeiffer, Claire Forlani sau Zooey Deschanel...gataaaa, ajunge!). Revenind: scenariu interesant - cum ar fi daca ne-ar disparea simturile, cum ar influenta treaba asta pe fiecare si -implicit- relatiile dintre oameni.
Caroline:
Eu am peste 50 de filme pe laptop si cateva link-uri pe net... da' nu ma declar cinefila, depinde doar de chef. Si-acuma au cam inceput oamenii serviciile dupa sarbatori. ;D
Cel mai recent, am vazut Inception (cu Leonardo di Caprio, dar asta ma interesa mai putin, ca nu e printre preferatii mei). Scenariu: cum ar fi sa schimbam cursul politicii patrunzand noaptea ca personaje in visele oamenilor importanti... ca job? ;)
Nu mai am link-ul, dar sigur e de gasit pe undeva, pe net, e o noutate... 8)
julia:
Dar de filmele romanesti ce ziceti? Nu gasesc si eu unu de care sa zic: super film. De la Filantropica cred ca nu am mai vazut niciunu care sa merite retinut sau mentionat. Ori e scenariu de 2 bani, ori e jocul actorilor fad si fara traire, ori regizorul nu stie ce sa ceara/scoata de la ei.
Caroline:
Bune, si filmele romanesti, chiar si mai vechi! :)
www.filmeonlinefree.info
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă