Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (52/160) > >>

ama:
am vazut trailerul la " cei trei muschetari " ....

eu nu as da 20 lei pe bilet la multiplex la acest film

regina se apara de gloante cu miscari de Matrix, muschetarii sar din balon in balon prin aer,

sincer simt ca imi mor neuronii la un film ca acesta

ultimul film vazut la cinema? MR POPPER cu Carey ..simpaticut de duminica, cu usoare tente moraliste si un Jim Carey usor conformist total diferit de tineretea lui cu TANTALAUL si GOGOMANUL si alte succese ...

fetelor va recomand BRIDESMAIDS , mi se pare oarecum varianta feminina la THE HANGOVER , care dupa mine a fost foarte amuzant cu replici istete :)

janeta:
iaca acu` vazui la tv ( pe prima tv ) un promo la un film destul de vechi si tare drag mie , ce urmeaza a fi difuzat sambata la 23,15 : Forrest Gump .

bit:
A fost un film care a meritat toate premiile.
...My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

almi_gabi:

--- Citat din: janeta din Joi, 27 Octombrie 2011, 15:42 ---iaca acu` vazui la tv ( pe prima tv ) un promo la un film destul de vechi si tare drag mie , ce urmeaza a fi difuzat sambata la 23,15 : Forrest Gump .

--- Terminare citat ---

sa inteleg ca te vei uita din nou la el, jani - (re)vizionare placuta - si eu l-am vazut de 2 ori - mi-a placut povestea aceasta in care un om incearca sa-si contruiasca propriul destin  :D

--- Citat din: bitek din Joi, 27 Octombrie 2011, 20:04 ---A fost un film care a meritat toate premiile.
...My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

--- Terminare citat ---

....ca si ciocolata din cutie si viata este uneori mai dulce, alteori mai amaruie - niciodata nu stii ce te asteapta pana nu deschizi sa vezi

pentru cei carora le plac westernurile - tocmai am vazut "Blackthorn"
o poveste a imbatranirii, a incercarii de a reveni acasa - ce pare simpla dar in cele din urma se dovedeste a nu fi....

almi_gabi:
vazand azi o reclama la un film ce va rula in curand mi-am adus aminte de un film mai vechi ( ehee- pe vremea mea !!!  ;D )

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă