Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (51/160) > >>

balanta:
doar ce am vazut aseara " cei trei muschetari", 3D

almi_gabi:

--- Citat din: balanta din Luni, 24 Octombrie 2011, 16:41 ---doar ce am vazut aseara " cei trei muschetari", 3D

--- Terminare citat ---

si cum ii' ?  ???  merita sa-l vedem sau ii trimitem pe altii!!  ;D

balanta:
e o parodie, cu super actori, dialog cu umor, realizat foarte bine....pleci bine dispus uitand de problemele de peste zi...e ok...

Saturnianul:
Son of a... Facebook  :)

julia:

--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 23 Octombrie 2011, 10:49 ---WILD CARPATHIA

"gandul" de astazi ofera un articol  generos despre Romania - mi-a placum cum e realizat si ce m-a surprins este ca dupa atata timp de la revolutie inca mai vin turisti pentru locurile salbatice din Romania in care ajungi cu elicopterul ;D
un fel de off-road
totusi articolul ii' fain chiar daca nu prea il inghit eu pe englezi
un articol despre promovarea Romaniei

am sa atasez si trailerul filmuletului pentru ca prezinta niste peisaje superbe - uff ce faina e Romania

--- Terminare citat ---

“Wild Carpathia” va fi difuzat pe data de 30 octombrie, la ora 20.00, pe postul de televiziune Travel Channel. Filmul va fi tradus în 20 de limbi şi va putea fi vizionat în 119 ţări ale lumii. Realizarea acestui documentar i se datorează Prințului Charles al Marii Britanii, care deține proprietăți în România și care și-a propus să promoveze țara noastră ca destinație turistică.

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/cel-mai-frumos-film-strain-despre-romania-wild-carpathia-cum-vad-altii-ceea-ce-noi-vrem-sa-distrugem-%e2%80%93-yellowstone-al-europei-69362.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă