Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
valaura11:
Catalin, frumoasa lectie de viata ai de invatat din filmulet. Nu l-am vazut chiar cand l-ai postat dar m-a umplut de optimism cu toate ca debordam. Aura
almi_gabi:
Cum deja s-au facut nominalizarile Oscar pentru 2011, am inceput sa urmaresc filmele nominalizate. Va recomand "The King Speech" - Discursul regelui.
Filmul spune povestea Ducelui de York care a devenit regele George VI, tatăl reginei Elizabeth II. După abdicarea fratelui sau, George al VI preia tronul fara prea mare tragere de inima.
Afectat de un bâlbâi temut şi considerat impropriu pentru a fi rege, el angajează un logoped neortodox numit Lionel Logue. Printr-un set de tehnici neaşteptate, şi ca urmare a unei prietenii puţin probabile, George VI este capabil să găsească vocea şi îndrăzneala de a conduce ţara prin război.
Filmul este o "bucatica" din istoria Marii Britanii in perioada premergatoare celui de-al Doilea Razboi Mondial.
O perspectiva din punctul de vedere al contradictiilor umale, ale sentimentelor ce ne coplesesc uneori si cum sa le stapanim.
Un link unde puteti viziona filmul on line daca timpul nu va permite sa ajungeti la cinema.
http://xfilmeonline.net/film/the-king%e2%80%99s-speech-2010-film-online-gratis/
:D :)
catalin sinaia coach:
Ma bucur tare ca te-a inspirat :) Aura
Un zambet si gand bun din Sinaia !
--- Citat din: valaura11 din Luni, 07 Februarie 2011, 21:57 --- Catalin, frumoasa lectie de viata ai de invatat din filmulet. Nu l-am vazut chiar cand l-ai postat dar m-a umplut de optimism cu toate ca debordam. Aura
--- Terminare citat ---
valaura11:
Si pe mai departe cu astfel de "opere", Catalin!
Ganduri bune si o raza blanda de soare de pe litoralul cam zgribulit... Aura
bi_anca:
Un film foarte drag sufletului meu ,,Out Of Africa,, cu Robert Redford si Meryl Streep.
Poate o sa va ajute si pe voi sa intelegeti de ce suntem singuri. :)
Dragostea pentru cineva te face fericit, da un sens vietii tale, dar din pacate este si plina de durere...oare de ce vrem ca cel pe care il iubim sa ne apartina?
Scenariul este minunat, dialogul este plin de subintelesuri, peisaje pitoresti, muzica angelica, doi actori consacrati....cred ca v-am convins :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă