Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
krissunu:
Salutare :)
...acum cateva zile am avut un pic te timp sa vad un film exceptional,...este din 2006 . Eu inca nu auzisem de el . Se numeste The prestige ' _ Prestigiul " { ...nu stiu daca a scris cineva despre el ..} ...vizionati-l !
http://www.filmegratisonline.ro/2010/03/15/the-prestige/
luciamanta:
Krissunu, chiar zilele trecute am tot cautat de zor un flim bun, pe care sa il vizionez cu placere, dar nu am gasit nimic interesant. Multumesc mult pentru inititiva ta! Salutari si numai bine!
Ayouni:
am vazut noaptea trecuta un film american care mi s-a parut foarte foarte bun, de mult nu am mai vazut un film asa de captivant si care sa-mi tina atentia treaza de la inceput pana la sfarsit. Si nu neaparat prin subiectul in sine, crime, droguri (ei nu, de data aceasta fara scene de sex! ;)), ci prin felul magistral in care actorii joaca, distributia este de-a dreptul extraordinara: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, Woody Harrelson. da, felul cum joaca, cum vorbesc, cum se misca, expresiile de pe fetele lor, accentul... totul mi s-a parut de nota 10. dupa romanul scriitorului american Cormac Mccarthy.
nu exista tara pentru batrani
valaura11:
Am vazut cu vreo doua luni in urma la cinema filmul SALT, cand am fost in Bucuresti. In urma cu aprox. doua saptamani am vizionat TURISTUL la cinema in Constanta. Ambele filme mi-au placut la nebunie avand-o ca eroina pricipala pe Angelina Jolie. Merita vazute, in special pe ecran mare (asa imi place mie si ma si reconforteaza).
catalin sinaia coach:
un clip de inceput de saptamina :
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă