Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Viva Espana! Circuit si plaja. 21 31 mai 2012.
admin:
Mezquita
admin:
In drum spre Castelul Regilor Crestini. Flamenco, strazi cu flori....
admin:
Minunatul parc al Castelului Regilor Crestini. Daruit de rege, reginei sale, dupa infrangerea maurilor....
Matei:
sunt impresionat pur si simplu de peisajele din spania, nu am fost niciodata acolo si uitandu-ma pe aceste fotografii si pe celelalte din celelalte tari pe unde ati fost, vad o diferenta neta: aici este viata, o simti pulsand in fiecare fotografie. cred ca la anul viitor spania poate fi o destinatie. pana atunci mai terminam si noi restante, examene... felicitari, se vede ca a fost un tur de forta deosebit, acoperirea atator obiective intr-un timp relativ scurt.
admin:
Malina, ai scris ca doresti sa vezi imagini din Spania, din excursia la care nu ai putut participa. Iulian a facut un montaj video exceptional, ce cuprinde mare parte din locurile prin care am trecut. A surprins momente deosebite, oameni pe care i-am intalnit acolo si ne-au atras atentia si evident pe toti cei care am participat. Iti trimit pe Email filmul. Sunt convins ca iti va place. Multumirile sunt pentru Iulian, cel care dupa fiecare tabara face cate un astfel de montaj. Este poate cea mai importanta arhiva SC in momentul de fata. Pe langa poze, pe langa ceea ce se scrie aici dupa tabere, filmelele arata mai viu si mai real ceea ce se intampla atmosfera din tabere.
Daca din cei care urmeaza sa mearga in toamna cineva doreste sa aiba in avanpremiera imagini de acolo, sa-mi scrie aici si cu acordul lui Iulian am sa va transmit filmuletul.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă