Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Viva Espana! Circuit si plaja. 21 – 31 mai 2012.

(1/12) > >>

admin:
Organizarea celui de-al doilea grup de Spania.

Am transmis prin newsletter informatia ca mai organizez inca o actiune in Spania, identica cu cea din septembrie. Cu copy/paste:
Pentru ca locurile de la Viva Espana! – din septembrie s-au ocupat imediat dupa lansare si pentru ca mai multi dintre voi mi-au transmis mesaje ca ar fi dorit sa participe si ei, am organizat un nou grup de Spania.Mai intai lucrurile foarte importante, iar in continuare detaliile despre aceasta actiune.

Grupul trebuie sa aiba minim 7, maxim 8 inscrisi. Lista se deschide azi si se inchide in 8-9 zile.  Inscrierile se pot face pe office@singlescamp.ro sau direct la Samiza: samiza@bonvoyagesibiu.ro

Cei care sunt decisi sa participe trebuie sa achite un avans de 150 EUR in maxim 10 zile, pentru a putea rezerva grupat locurile de avion. Tariful biletelor de avion creste in permanenta si de asemenea locurile se pot epuiza in orice moment. Cu cat strangem mai repede banutii pt bilete, cu atat siguranta ca vom putea gasi locuri este mai mare si de asemenea ca nu vom avea surpriza unei cresteri mari de pret. La grupul de Spania 1 de exemplu au fost 2 modificari de tarif in perioada a doua saptamani si jumatate.

Tariful nu este acelasi ca si la Spania 1, pentru ca biletele de avion sunt mai scumpe pentru aceasta perioada. Am gasit disponibila ca locuri si ca tarif ziua de 21 mai, pt plecare, si pentru a va da un exemplu concret al problemei tarifului va pot spune ca daca as fi decis 19 mai ca si „departure day”, pretul biletului de avion era cu inca cca 60 EUR mai mult.

Programul este identic cu actiunea Viva Espana din septembrie

Pentru ca foarte importanta intr-o excursie de genul acesta este clima din acea perioada, am cautat informatii si vi le prezint mai jos:

Clima in Andalucia in a doua jumatate a lunii mai:
Temperatura medie ziua = 25ş C
Temperatura maxima = 32ş C (se atinge in 2-3 zile)
Temperatura medie noaptea = 16ş C
Zile ploioase in medie = 2
Diminetile sunt in general insorite si calde
La amiaza trebuie evitata expunerea la soare, desi aparent soarele nu este tare, briza marii poate produce arsuri ale pielii
Dupa amiezele si serile sunt placute si confortabile ca si clima

Detaliile actiunii:

Viva Espana! Circuit si plaja. 21 – 31 mai
Tarif:    735 Euro/ persoana - cazare in camera DBL
Plecare:  21 mai 2012
Sosire:   31 mai 2012
Cazare: 10 nopti din care:
     •  una la Malaga
     •  una la Granada
     •  una la Cordoba
     •  una la Sevillia
     •  doua la Algeciras
     •  patru  la Costa del Sol
Servicii incluse:
     • cazare 10 nopti la hoteluri de 3*, mic dejun inclus
     • demipensiune 4 zile la Costa del Sol
     • transport pana in Spania cu avionul – in tarif intra si taxele de aeroport si un bagaj de cala
     • transport cu microbuz 8 locuri – circuit interior
Program:
Aceasta excursie este o combinatie de circuit si plaja, urmand sa strabatem o zona din sudul Spaniei de o frumusete aparte: Andalusia. O sa ajungem pana in Gibraltar si o sa trecem chiar si in Maroc. Primele 5 zile au sa fie de vizitare, asta dupa ce aterizam si inchiriem un microbuz din aeroportul din Malaga. Urmam ca traseu: Granada (125 km) – Cordoba (cu Jaen si Bailen 230 km)  - Sevilla (141 km) si o sa ne oprim foarte apropae de Stanca, la Algeciras. Gibraltarul este pamant britanic, deci excursia noastra continua practic si in ...Marea Britanie desi suntem in sudul extrem al Spaniei. De pe Stanca vom putea alege si un vas pt a trece in Maroc si macar pt cateva ore.
Pastrand microbuzul, pe care o sa-l avem la dispozitie pe toata perioada excursiei, o sa plecam spre una dintre statiunile de pe Costa del Sol, in imediata apropiere a Malagai. Acolo o sa avem un program de plaja si baie, de 5 zile, intr-un resort, unde avem asigurata demipensiune. Avand microbuzul la indemana vom putea face si alte excursii in zona.
In aceasta actiune se va pleca cu avionul din Bucuresti pana la Malaga, intoarcerea se va face tot din acel aeroport.
Locuri si obiective pe care urmeaza sa le vizitam:
Granada, cunoscuta in trecut ca "giuvaierul din coroana maura". Orasul se afla langa Sierra Nevada, unde munti inalti si spectaculosi dau locurilor un aer maiestuos. Este definita de o opera de arta arhitecturala - palatul arab Alhambra, mixtura de traditie spaniola si miraj, desprins din cele 1001 de nopti.
Cordoba cu Mezquita-Catedral, unul dintre marile paradoxuri ale lumii – poate cel mai superb exemplu de arhitectura religioasa musulmana si culmea! – intr-o tara foarte catolica.
Sevilla cu catedrala sa extraordinara, cu Casa lui Pilat, Real Alcazar, Turnul de Aur etc.
Gibraltarul sau Stanca asa cum mai este numit, este de 300 de ani pamant britanic.. Principala atractie turistica este, pe langa peisajul spectaculos si plajele insorite, celebrii macaci de Gibraltar, singura populatie de maimute salbatice din Europa.
Marocul este desertul acestei excursii....

admin:
Pana acum mi-au comunicat ca doresc sa participe:
1. Tania
2. Nicko
3. Iudith (urmeaza sa confirme daca perioada aceasta este ok)
4. Bi_anca - urmeaza sa comunice daca participa

Ar mai fi practic 4- 5 locuri disponibile.

admin:
Completez:
1. Tania
2. Nicko
3. Iulian
4. Iudith (urmeaza sa confirme daca perioada aceasta este ok)
5. Bi_anca - urmeaza sa comunice daca participa

Daca toti cei de pe lista confirma, mai sunt 3 locuri.

Carmenus:
Salut!
    M-am gandit sa mai vad si eu ce mai e pe forum ...si cand colo ...excursie in Spania . Foarte frumos. Cred ca vreau si eu. Dupa ultima postare inteleg ca mai sunt 3 locuri.
    Am fost in vara in Spania , dar in partea de nord - Barcelona si Costa Brava. Din ce ne-a explicat ghidul partea de sud este cea mai frumoasa. Acolo sunt coridele si dansurile Flamenco cele mai adevarate .
    Cat despre vreme , ce sa va spun ? La mijlocul lunii iulie a plouat cu spume , din 6 zile de plaja am prins doar una cu soare, asa ca s-ar putea sa fie vremea mai buna la sfarsitul lunii mai . Oricum in sud este mult mai cald.
     Va pup si astept raspuns in legatura cu locurile . 
     O seara frumoasa!

admin:
Carmenus, te trec pe lista. Poate vine, asa cum mi-ai spus la telefon si doctoru'. Urmeaza sa ne auzim intr-o saptamana - doua pt raspunsul ferm si in cazul in care acesta este afirmativ, pentru rezervarea propriu - zisa.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă