Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Viva Espana! Circuit si plaja. 21 – 31 mai 2012.

<< < (8/12) > >>

admin:
Cate ceva despre fiecare hotel in care o sa stam:

Holiday Inn Express Málaga este cel mai apropiat hotel de Aeroportul Internaţional Malaga. Acesta oferă parcare gratuită şi camere moderne cu TV prin satelit şi facilităţi gratuite pentru prepararea de ceai şi cafea. Acest hotel se află la o distanţă de 5 minute cu maşina de plajele de pe Costa del Sol. Centrul oraşului Málaga, care găzduieşte Muzeul Picasso, se află la 15 minute cu maşina sau la 10 minute cu trenul.
Fiecare cameră de la Holiday Inn Express Málaga beneficiază în întregime de încălzire şi aer condiţionat. Baia este prevăzută cu cadă şi bideu.
La Holiday Inn Express Málaga, tariful camerelor include un mic dejun continental. Există, de asemenea, un café-bar deschis până la ora 01:00. Restaurantul La Bizanga oferă meniuri ŕ la carte de luni până sâmbătă.

Hotelul Don Juan 3* Granada, este situat în centru, la numai 5 minute de mers pe jos de catedrală şi partea veche a oraşului. La acest hotel se poate ajunge cu uşurinţă de pe şoseaua de centură de la periferia Granadei, de unde puteţi merge confortabil până în alte puncte ale oraşului şi provinciei. Camerele sunt mari şi orientate spre exterior, toate fiind dotate cu baie privată. Alte facilităţi includ un restaurant, cafenea şi locuri de parcare în apropiere.

Hotel Averroes 3* Cordoba
Admire traditional Andalusian charm at the Averroes hotel, which has its own outdoor pool and is well-located in Córdoba’s old town.
Accommodation at the Averroes is simple and classical, with en suite bathroom with hairdryer, TV and full heating and air conditioning for your comfort.
Enjoy wandering around Córdoba’s historic buildings, including the world-famous bullring and the Alcazar de los Reyes Cristianos.
After a day out, have a refreshing dip in the Averroes's outdoor swimming pool.
You can sample tasty Andalusian cuisine in a lovely setting, at the traditional-style restaurant. Relax on the typical patio and soak up the atmosphere.
After a drink at the bar, make the most of 24-hour reception to head back out into the city.

Domo Center Hotel Sevilia is just 15 km away from San Pablo’s airport, Seville and 8 km from the Santa Justa high speed train station. It is located at a very close distance of just 10 minutes from Seville, which is a monumental and historical centre. It is situated at a distance of 7.59 km from the Sivelle Cathedral and Giralda. Also the magic island of Seville is just 6.7 km away from the hotel.
Situated on the edge of the Seville, this smart apartment complex is only 10 minutes from the city centre. It is ideal accommodation for exploring the historical capital of Andalusia.
Visit the famous monuments of the Alcázar and the city’s Cathedral, and stroll around the stunning Reales Alcázares gardens. From this complex you can also quickly get to the nearby business and commercial area of Bormujos.
This apartment complex enjoys excellent transport connections, located next to the A49 motorway between Seville and Huelva. It is also only 15 km from Seville airport. Dońana National Park and the beaches of Matalascańas are around 50 minutes' drive away.

Amplasat la doar câteva minute de plajă, Hotelul Mirador Algeciras  oferă camere cu conexiune internet gratuită şi balcoane mari de la care puteţi admira privelişti minunate ale Golfului Algeciras.
Fiecare cameră este dotată cu aer condiţionat, iar pe balconul spaţios puteţi savura o gustare în timp ce faceţi plajă.
Vă puteţi petrece zilele stând la soare pe plajă, situată chiar peste drum de Mirador. De asemenea, puteţi vizita centrul plin de viaţă al oraşului Algeciras, care se află la scurtă distanţă de mers pe jos.
Datorită amplasării hotelului Mirador, a recepţiei cu program non-stop şi a serviciului de check-in/check-out express, oaspeţilor le va fi uşor să planifice excursii în Maroc, aflat în apropiere. În zonele publice este disponibil internet Wi-Fi gratuit.
La sfârşitul zilei, oaspeţii se pot relaxa la bar cu o băutură sau savura o mâncare locală delicioasă la restaurantul hotelului.

Hotelul Pueblo Camino Real Costa del Sol – Torremolinos oferă piscină în aer liber şi spaţii de cazare cu balcoane private. Acest complex în stil andaluz se află lângă plaja Los Alamos.
Camino Real oferă camere, apartamente şi studiouri cu aer condiţionat şi TV prin satelit. Apartamentele şi studiourile au zone de relaxare şi chicinete cu plită şi frigider. Toate spaţiile de cazare oferă privelişte spre piscină şi grădini.
La restaurantul-bufet Pueblo, care are şi bucătărie deschisă, oaspeţii pot să savureze mâncăruri mediteraneene. La barul de la piscină sunt disponibile gustări şi meniuri la pachet. Accesul gratuit la Wi-Fi este disponibil aici şi la recepţie.
Hotelul Pueblo este situat la 5 minute pe jos de centrul oraşului Los Alamos şi oraşul Torremolinos se află la mai puţin de 2 km. Terenul de golf Parador Málaga se găseşte la 1,8 km şi la Aeroportul din Málaga se poate ajunge în 10 minute cu maşina

admin:
Malaga o sa ne intampine luni cu o temperatura de 23 de grade, asta dupa ce toata saptamana aceasta, nu va fi pic de nor pe cer. Daca am putea aduce un pic din soarele de acolo si in Parang, pt Transalpina....

almi_gabi:
Hola amigos!
drum bun! soarele sa va insoteasca ( am o  banuiala ca nu veti duce lipsa de el pe acolo  :magic: )!

Que Viva Espańa

admin:
Am ajuns acasa, dupa 10 zile de calatorie in cea mai frumoasa zona a Spaniei si foarte corect ar fi sa spun, chiar si a Europei: Andalusia. O imbinare perfecta a artei maure, a celei iudaice si a celei crestine. Nu stiu daca exista undeva in lumea asta un loc in care sa te poti plimba in istorie asa cum o faci acolo si daca ai ocazia sa treci de la o zi la alta prin civilizatii atat de diferite. Pt ca la Andalucia am adaugat excursie noastre inca doua perle: Marocul si Gibraltarul. A fost fascinant sa sari dintr-o civilizatie in alta: azi esti in Medina din Maroc, cu ulitele stramte si umbrite, cu oameni saraci care incearca sa faca orice pt a-ti vinde ceva, maine intr-un Gibraltar mustind de nationalism britanic - cu strazi curate, magazine superaglomerate de turistii care vor sa profite de scutirea de taxe de care beneficiaza "Stanca", poimaine intr-un cartier maur, pt ca dupa 2 zile sa te trezesti pe o alee de parc regal.
Mi-as fi dorit sa va scriu despre Granada cu Alhambra si Catedrala sa superba, despre Cordoba cu Mezquita si Albacin, despre Sevilla cu Corida, Catedrala (a treia din lume) si Castelul regilor, despre Malaga, despre maimutele din Gibraltar. Din pacate insa ma pregatesc pt plecarea de maine noapte in Italia, asa ca am sa aman descrierea pt cand revin in tara. Am aduc cu mine mii de poze, asa ca am sa va pot arata si voua cateva din locurile minunate prin care am trecut.

admin:
Am transmis catre cei care au participat la aceasta actiune, link-ul de descarcare a pozelor facute de mine. Sper ca a ajuns la fiecare dintre voi.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă