Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Viva Espana! Circuit si plaja. 21 – 31 mai 2012.

<< < (5/12) > >>

elenaguta:
Suna foarte bine aceasta vacanta, sunt si eu interesata. Mai sunt locuri?
Ne poti spune, te rog, si la ce hoteluri se face cazarea, sau macar in Marbella unde se sta 5 nopti?
Multumesc,
Elena

admin:
Mai este un loc. In ceea ce privesc hotelurile, acestea vor fi prerezervate si apoi rezervate, doar in momentul in care se incaseaza avansul. Nu este acelasi lucru ca la o agentie in care intai se negociaza cu hotelul si apoi se formeaza grupul, lansandu-se oferta la toate agentiile din tara. As risca sa pun eu banutii pt diferenta de camere ramase neocupate.
Ca si confort, valabil pt toate destinatiile, mergem doar la hoteluri de 3 si 4 stele. Sejurul de 4 zile, nu de 5 (este redus cu o zi - pt a se lasa o zi intreaga pt Maroc), va fi undeva in zona Marbella, insa nu este nici acesta inca nominalizat.
Dupa raspunsul amicului meu din Germania (saptamana a doua din ianuarie - atunci cand acolo se definitiveaza concediile pe 2012), Samiza o sa faca prerezervarile. Cele pt Spania din toamna sunt deja facute.
Samiza este azi la agentie, pana la amiaza, daca doresti sa iei legatura cu ea, ti-am transmis numarul de telefon pe mesaj personal, aici pe forum.

admin:
Maine am sa transmit un newsletter. Unul dintre cei de pe lista nu a confirmat, astfel incat a ramas un loc disponibil. Daca este cineva amator, sa-mi comunice cat se poate de repede. Pt ceilalti locurile de avion sunt cumparate, o sa mai solicitam un loc.

elenaguta:
Eu vreau. Tariful total este de 735 euro cu avans de minim 150 euro?
Din pacate nu pot plati avansul inainte de 10 februarie. E ok?

admin:
Da, asa este elena. Ca si termen de achitare a avansului, toata problema este legata de avion, nu de rezervarile la hotel. Pt cei care au achitat, am cumparat biletele, al optulea participant urmand cel mai probabil sa ni se alature, direct din Malaga, urmand sa zboare individual. Riscul sa nu mai gasim acel loc de completare este foarte mare, in plus biletele cresc ca pret cu cat ne apropiem de termen. Nu stiu, ai lasat numarul tau de telefon la inscriere? Va trebui ca Samiza sa aiba o discutie telefonica maine cu tine, sa gasiti calea cea mai simpla si sigura de rezolvare.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă