Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single cu copii
Guesswho:
--- Citat din: bitek din Vineri, 23 Martie 2012, 13:46 ---Cand a determinat-o, inainte sa-l conceapa sau dupa??? Bre, nu ma du cu presu`ca nu-s asa cap-de-melc! Oi fi io mascul, da`s atent. Si trollez si mai bine ca tine! :P
--- Terminare citat ---
era doar o ipoteza .... ::)
si nu incerc sa te duc cu presul :
1. probabil ca esti mult prea greu :P,
2. nu-i niciun premiu in joc ;)
bit:
1.Corect.
2.Si mai corect.
3. Stii ceva? Io mai bine tac. :-X.Gata.
AdrianaS:
Buna ziua tuturor! Eu sunt Adriana, sunt noua pe aici, dar daca-mi permiteti mi-as spune si eu o parere bazata pe propria mea experienta de mamica singura de fetita. Pentru un copil, indiferent daca-i fata sau baiat, este ideal sa creasca intre doi parinti iubitori si responsabili. Dar daca atmosfera din casa e plina de "scantei", atunci e mult mai bine pentru copil sa creasca numai cu acel parinte pe care il prefera si in care gaseste dragostea, siguranta, sustinerea de care are nevoie pentru a se dezvolta ca om normal. Sa stai impreuna de dragul copilului i-ar putea provoca traume mult mai grele decat aceea a divortului.
In alta ordine de idei, ma bucur sa aflu de existenta acestei comunitati, este exact ce cautam de mult timp. Sper sa ma integrez printre voi, cei mai vechi, si sunt tare curioasa cum ar fi o vacanta impreuna, cu tot cu copii.
Sa aveti un week-end frumos!
bit:
Bine ai venit printre noi, Adi. Nu cred ca va fi o problema sa te integrezi, cu siguranta vei gasi aici subiecte care-ti vor fi pe plac si care-ti vor atrage atentia. Cat depre excursiile impreuna cu micutii, acestea fac obiectul unor discutii si pregatiri separate (fiindca necesita atentie speciala), cel putin asta am inteles eu din cate spunea admin-ul (care-i si organizatorul acestor evenimente). Asa ca fii pe faza!
AdrianaS:
Multumesc pt urari si incurajari, Bitek. De acum, voi fi pe site atat cat timpul mi-o va permite.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă