Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single cu copii

<< < (16/49) > >>

bit:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 23 Martie 2012, 13:34 ---....Oricum ar fi, greu sau nu, viata fara copilul meu nu as putea-o concepe si ma gandesc ca aceeasi dragoste, acelasi sentiment matern (care mocnea in ea pe atunci) o fi determinat-o sa faca alegerea asta. :-\

--- Terminare citat ---
Cand a determinat-o, inainte sa-l conceapa sau dupa??? Bre, nu ma du cu presu`ca nu-s asa cap-de-melc! Oi fi io mascul, da`s atent. Si trollez si mai bine ca tine! :P
Cat despre ce simte o mama pentru puii ei...asta e alta mancare. Aci voi v-ati asigurat biletu`spre rai.

Guesswho:

--- Citat din: varsator38 din Vineri, 23 Martie 2012, 13:43 ---indiferent cat se straduieste o mama singura,sa compenseze lipsa tatalui,in totatlitate nu reuseste...

--- Terminare citat ---
ai perfecta dreptate, dar daca tatal alege sa nu-si asume responsabilitatea...ce poti face? iti faci partea ta, ca mama, cat mai bine si cam atat...
nu-i idealul, dar tre` sa ne adaptam situatiei

bit:
Daca el nu, iti zic ca la computer software: if...no, then go to:" Daca a consimtit la ce zici tu, e un nemernic. Si un dobitoc. Si un om de nimic. Si un zero barat. Si ce mai vrei tu in preajma lui zero, de la - 0 la +0".

M-am cam tampit, dupa cum observi, compar oamenii cu programele de calculator :slap: :uglystupid2:. Insa parerea nu mi-o schimb.

Guesswho:
da, sau si mai simplu (ca sa nu alimentezi raul  ;D cu astfel de "etichete"), dai pagina si mergi mai departe... ;) ceea ce a facut si aceasta mamica

bit:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 23 Martie 2012, 13:49 ---ai perfecta dreptate, dar daca tatal alege sa nu-si asume responsabilitatea...ce poti face? iti faci partea ta, ca mama, cat mai bine si cam atat...
nu-i idealul, dar tre` sa ne adaptam situatiei

--- Terminare citat ---
Tru`.   :bow: :flori: :kissing: pentru asta.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă