Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single cu copii
Ana:
:) Cu riscul de a fi pisaloaga... Curse cu carucioare, anyone?
iuli:
Noi cei care avem copii trebuie sa fim fericiti, este ceva divin. Trebuie sa avem grija de ei, sa-i educam cum trebuie si putem mai bine. Eu nu vad unde este problema ca avem copii. Si dupa divort se poate si trebuie sa existe o comunicare frumoasa, bazata pe respectul anilor petrecuti si a ceea ce te leaga, si anume copilul, cel putin asa ar face oamenii cu "scaun" la cap, si pana la urma ajungem tot la faptul ca daca esti intreg la cutiuta cu ganduri e foarte important.
Imi vine in minte acum un exemplu, nu este prea potrivit, dar vreau sa subliniez ca se poate, important este sa vezi speranta si sa te canalizezi pe ea, Madonna la varsta de 54 de ani cum arata si ce stare de spirit are. Da si curse de carucioare, daca sunt facute cu umor cu distractie, de catre persoane care sunt happy si te incarca de emotii pozitive, totul e ok.
Atitudinea conteaza enorm, cel mai greu este sa te controlezi pe tine ca individ.
Haideti ca viata e frumoasa, important este sa cauti, sa cauti, sa cauti....
iuli
Lili Zamfirescu:
Avand ziua rococo, mi-am facut-o si mai: am citit topicul d'a cap la coada. Si pe urma d'a coada la cap. Cate bordeie atatea obiceie; cate personalitati, atatea pareri. Gabriela, vreau sa-ti spun ca ti-am inteles fiecare cuvant scris si gandit si dincolo de el. Sfaturi nu exista (...gen citeste cartea asta...si-o sa vezi ca...sau sa-ti explic cum...sau...); si atunci cand 2 oameni traiesc exact aceeasi situatie, fiecare simte altfel.
Timpul nu functioneaza, ingheata cumva. Si asa ramane.
Caroline:
Dar daca supravietuiesti glaciatiunilor. urmeaza Carboniferul. ;)
ella:
Nu cred ca atunci cand eram tanara as fi admis ca pot creste copilul altcuiva,dar acum ,dupa ce au trecut anii si am crescut proprii mei 3 copii ,gandesc altfel.Un copil este o binecuvantare.Copiii iti aduc si necazuri si bucurii.Mama nu este numai cea care face un copil,mama este cea care il creste .pentru ca ea sta cu el zi de zi.stie cand ii este bine sau rau.sufera sau se bucura alaturi de el.Am tot respectul pentru o mama adoptiva .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă