Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single cu copii
steliana:
innn sfarsiiit ... nu ma pot abtine :applause:
Caroline:
Si totusi... Eu cred, Gabriela, ca ai dreptul sa simti ceea ce simti. Asa cum tot tu si numai ai tu ai dreptul sa schimbi asta, daca vrei. ;)
steliana:
cum poti schimba experienta simturilor, cand ea devine repetitiva ...
Caroline:
Remaniind reflexele. Adica asociind stimulului unui reflex nociv, un stimul pozitiv, care in timp, sa-l inlocuiasca pe celalalt.
Exemplu: Melodia asta imi aminteste de ex. In loc sa o evit sau sa o ascult repetitiv si melancolic, intarind efectul, o asociez in mod repetitiv cu o ocazie fericita noua: ziua mea cu prietenii actuali, revelionul acolo unde n-am mai fost niciodata... etc.
Emi 53:
Imi permit sa revin in discutie din nou.Intentia mea atunci cand discutut pe forum este aceea de a comunica ,de a intelege anumite lucruri,si eventual de a invata ceva.Am certitudinea ca nimeni nu vrea sa jigneasca sau sa ranaeasca pe cineva intentionat.,dar perceptia fiiecaruia dintre
noi este diferita si ACEST FAPT il accept chiar daca stiu ca este subiectiv.In acest caz primul lucru ce pot sa fac pt. persoana in cauza este sa am COMPASIUNE,adica sa-mi permit sa fiu alaturi de suferinta sa, asa cum pot, iar apoi sa-l ajut dpdv rational si practic daca imi sta in putinta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă