Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1337055 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline iulia Coros

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 83
Re: Comunicam prin muzica
« Răspuns #4380 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 11:27 »
;D Nu vrei sa ne excluda pe amandoua?  ::) please, please. :worthy: Da' de cand zici ca l-ai pus pe numele tau, ca eu m-am exprimat prima intru admiratie?!   ;D

;D De cand imi admiri pozele de familie... :thumbup:

Robert Redford---So Perfect To Me **

E singur!!! *|* sau ........sigur!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #4381 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 11:41 »
Cei mai vechi il cunosc pe HAdrian, cel care a ghidat in 2011 actiunea din Cheile Nerei.
M-a sunat, apoi mi-a transmis un Email. Cu siguranta cineva se va bucura de ofera lui Adi:
"Aşa cum ţi-am spus şi telefonic, am cîştigat 2 bilete la un concert MACY GRAY, pt mîine 22 nov 2012, la sala palatului. Le-am spus celor de la Prima TV (care mi-au acordat premiul, alături de un aparat foto) că nu pot ajunge la concert, nefiind din Bucureşti. Ei au insistat să le recomand vreo cunoştinţă din Bucureşti pt a profita de biletele gratuite, şi să le dau răspunsul în dupămasa acesta.
    Eu, neavînd alte cunoştinţe de acolo cu excepţia acelora din SC, m-am gîndit la tine ca mijlocitor de a face o bucurie neaşteptată la 2 persoane din SC.
    Dacă afişezi pe site anunţul cu biletele, te rog s-o faci cît mai curînd. Nr. meu de telefon este 0745-106861"

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4382 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 11:44 »
Eu, eu,mie, mie,pliiz! Acum il sun pe Adrian. Hai, cine mai merge?

LE: l-am sunat, astept acum sa ma sune cei de la Prima TV sa-mi zica de unde le iau.
     Caut partener/a pt maine seara la Sala Palatului!

Multumesc mult, admin si HAdrian!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4383 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 12:26 »

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4384 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 13:15 »
Adjudecat! Merge Kike!  :thumbup:   :dance:   *|*   Ca sa ne mai antrenam nitel pentru Dambovicioara!  :D

Offline kike

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 253
« Răspuns #4385 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 15:57 »
Multumesc, Marie, Admin si mai ales Adrian! Doamne, datorez din ce in ce mai mult SC-ului : :kissing: Promitem sa fim un public la inaltime :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4386 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 20:27 »
;D De cand imi admiri pozele de familie... :thumbup:

E singur!!! *|* sau ........sigur!

Robert Redford is not my type deloc, deloc. uite cum facem...ca la schimbul de servetele cu modele (ai avut colectie? :)): ti-i dau pe Robert R si pe (era sa zic Alain Delon, da' l-a pus in albumul de familie Caroline), pe....Banderas, si mi-l lasi mie pe Kevin Costner. vrei?  :)pliiiz. ca, vezi bine, sunt cam dificila la vipi  ;D si cu greu am gasit unul care sa-mi fie pe plac.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4387 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 20:36 »
Lara Fabian - I will love again

bit, astept inghetata. ;) sa fie cu cioco, fistic, vanilie si frisca.  ::) a, si topic de capsuni.  :)

Offline iulia Coros

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #4388 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 21:47 »
Robert Redford is not my type deloc, deloc. uite cum facem...ca la schimbul de servetele cu modele (ai avut colectie? :)): ti-i dau pe Robert R si pe (era sa zic Alain Delon, da' l-a pus in albumul de familie Caroline), pe....Banderas, si mi-l lasi mie pe Kevin Costner. vrei?  :)pliiiz. ca, vezi bine, sunt cam dificila la vipi  ;D si cu greu am gasit unul care sa-mi fie pe plac.
:2funny: Imi amintesti de sketch-ul cu Dem Radulescu si Jean Constantin intr-un magazin cand tocmeau o sticla de slibovita   :2funny:
Si apoi, sa fiu cinstita, nu-l vad eu pe Costner mutand mobila sau ducand gunoiul...... Asa ca stai linistita: vine singur; intrebarea e: cat de repede????!!!!

Offline iulia Coros

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #4389 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 21:49 »

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #4390 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 22:46 »
De pe noul album "Kaas chante Piaf"
Patricia Kaas - Hymne ŕ l'amour (Clip Officiel)

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #4391 : Joi, 22 Noiembrie 2012, 00:54 »

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4392 : Joi, 22 Noiembrie 2012, 02:21 »

Offline ioanam

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
« Răspuns #4393 : Joi, 22 Noiembrie 2012, 22:33 »
E adevarat ca eu am intarziat, iar lui  i-a cam trecut vremea, dar totusi are acel ceva pentru care, chiar si asa, l-as lua daca s-ar putea :-*

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #4394 : Joi, 22 Noiembrie 2012, 23:35 »
Nu cred ca e atat de insane...  ;)

nu e insane, dar e f bun la ritmica - pe omul asta daca-l pui la tobe va face treaba excelenta

Vali Sterian - Iluzia Unei Insule