Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1339495 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline clara39

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • ..si maine va fi o noua zi.....
Re: Comunicam prin muzica
« Răspuns #4080 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:05 »
poate nu prea ma pricep la spatiul virtual...dar nu prea imi transmite nimic...si greu reusesc sa transmit ceva...

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4081 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:07 »
clara, poate ca esti o fire mai introvertita, cu o deschidere mai mica spre exterior, ca mai toti racusorii.  :)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4082 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:09 »
Io zic ca virtual iti rezonez si cu maica Tereza (fie-i tarana usoara) si cu Naomi Campbell. In acelasi timp chiar. Si la maxim.
Haidi bre, cum dracu`sa poti emite ceva despre cineva pana nu-i vezi ochii? Io n-o fac nici dupa aia, daramite...Mda, pesemne exista etichete pe fiecare pe care io nu le-am vazut niciodata. Ia d-aci John  :fight: (ca sa se oftice Lili!  ;D )

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4083 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:09 »
ia uite ce surprize, surprize gasesc io aici.... ;D
Matei, ai grija ce-ti doresti....s-ar putea indeplini! Universul asta pare tare smecher :D
(glumesc  :))
eu n-as glumi.  :) In ce ma priveste, se dovedeste a fi un adevar. Am ajuns deja la concluzia destul de ferma ca trebuie sa fiu atenta la ce gandesc, fiindca chiar mi se intampla. :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4084 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:10 »
Si eu cred ca ceea ce-ti transmite un om pe cale virtuala (inclusiv energetic) poate fi un filtru important, insa nu si suficient. :)
de acord mica, nu e suficienta interactiunea virtuala. ca sa-l cunosti mai bine tre` sa-l vezi, sa petreci timp cu el. dar io ziceam ca daca virtual nu-mi transmite nimic, nu-mi mai pierd timpul sa ies sa-l intalnesc. nu e pentru mine.
la fel cum pot interactiona virtual excelent cu cineva si cand ne vedem sa nu fie nimic mai mult.
pentru ca vorbim de cunoasterea prin intermediul internetului, ambele etape sunt importante, si aceasta prima interactiune online care poate fi decisiva daca mergi sau nu mai departe, si intalnirea face to face, la fel de decisiva.
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4085 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:11 »
io zic ca ca daca nu rezonezi cu cineva virtual, slabe sanse sa faci asta face to face.

Nu stiu ce experienta aveti voi, dar dupa ce am avut bloguri cu peste 1000 de vizitatori pe luna, pot sa va spun ca:
1. Majoritatea oamenilor care comunica mai bine in scris, au o problema cu comunicarea directa (me included, timiditatea, in ce ma priveste). Acei putini care produc aceeasi impresie in virtual si in real sunt exceptii. Regula o fac... surprizele.
2. Exista o gramada de oameni in viata mea (inclusiv din SC) cu care rezonez excelent in direct, motiv pentru care nu comunicam niciodata "in virtual", ci direct, iar daca nu am incotro, prin telefon. Sunt acea majoritate a oamenilor dintr-o bucata (a nu se citi simplisti) din jurul nostru... Poate ca daca nu am mai fi atat de ocupati cu noi insine, cu jobul nostru, cu familia noastra etc., i-am putea observa chiar si intr-o gara, unde ramanem doar pret de cateva minute... mai bine decat intr-un an pe net ;)

Subscriu, bit... si eu sunt Toma Necredinciosu'...  :crazy2:

Si ca sa fim on topic....

LUMINITA SOARE BALADA LUI RADU HAIDUCUL

Offline clara39

• Full Member
« Răspuns #4086 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:14 »
..si eu prefer telefonul...bine ca sunt acum oferte....

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4087 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:17 »
Io zic ca virtual iti rezonez si cu maica Tereza (fie-i tarana usoara) si cu Naomi Campbell. In acelasi timp chiar. Si la maxim.
Haidi bre, cum dracu`sa poti emite ceva despre cineva pana nu-i vezi ochii? Io n-o fac nici dupa aia, daramite...Mda, pesemne exista etichete pe fiecare pe care io nu le-am vazut niciodata. Ia d-aci John  :fight: (ca sa se oftice Lili!  ;D )
bit, ia cugeta tu mai adanc... poate ca n-ai destul exercitiu virtual (eu il am de cativa ani buni). Din interactiunea virtuala poti "simti" destul de multe; de la felul in care gandeste un om ("cosmetizarile" ajung sa se simta, in timp), pana la faptul ca "rezonezi"cu el sau nu. Iti poti da seama daca e inteligent, daca are umor si bun simt...
Sigur, nu-l poti cunoaste bine, dar o prima idee iti poti forma. :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4088 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:19 »
Nu stiu ce experienta aveti voi, dar dupa ce am avut bloguri cu peste 1000 de vizitatori pe luna, pot sa va spun ca:
1. Majoritatea oamenilor care comunica mai bine in scris, au o problema cu comunicarea directa

In cazul meu nu se potriveste. ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4089 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:21 »
de acord mica, nu e suficienta interactiunea virtuala. ca sa-l cunosti mai bine tre` sa-l vezi, sa petreci timp cu el. dar io ziceam ca daca virtual nu-mi transmite nimic, nu-mi mai pierd timpul sa ies sa-l intalnesc. nu e pentru mine.
la fel cum pot interactiona virtual excelent cu cineva si cand ne vedem sa nu fie nimic mai mult.
pentru ca vorbim de cunoasterea prin intermediul internetului, ambele etape sunt importante, si aceasta prima interactiune online care poate fi decisiva daca mergi sau nu mai departe, si intalnirea face to face, la fel de decisiva.
sunt de acord cvu tine. daca m-as decide sa incerc o intalnire, n-as face-o cu cineva care nu-mi spune nimic (nici macar) in virtual. :)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4090 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:21 »
...bine ca sunt acum oferte....

eu nu m-as baza nici pe asta 100%.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4091 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:21 »
inainte sa te superi si tu, guess, simt ca trebuie sa-ti dedic si tie cantecul lui enrique, cu tot dragul!  :) tot ce-am spus pe-aici despre tine a fost din inima si simtit, nu am glumit si cu atat mai putin am vrut sa iau peste picior moldovencele noastre, fata de care am tot respectul, cu tine in frunte. ieri cred ca mi se urcase temperatura prea tare la cap de intrasem asa de puternic in jocul de pe forum.  o zi frumoasa si buna sai ai! :) ca tine.
iti multumesc Matei  :)
sa nu-ti faci griji ca as putea interpreta altfel glumele tale pentru ca deja mi-am dat seama ce fel de persoana esti, virtual vorbind.
stiu ca glumesti, n-am nicio indoiala, stiu ca n-ai vrut sa iei peste picior pe nimeni (ma indoiesc insa de alte postari care s-au vrut a fi tare glumete  :uglystupid2:).
o zi frumoasa si tie  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline clara39

• Full Member
« Răspuns #4092 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:22 »
probabil cu ceva practica voi ajunge si eu...la diverse simtiri...dar tot e mai ok cand e langa mine cel putin deocamdata

Offline clara39

• Full Member
« Răspuns #4093 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:24 »
ai dreptate Carolina...nici eu nu am incredere totala nici in telefon...si asa devenim sceptici...cam la oricine...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4094 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:27 »
Nu stiu... eu cred ca si vocea, inflexiunile ei, transmit destul de multe. Eu "simt" nesinceritatea, sau cum ii mai spun ... "vibratia minciunii"...
Insa, pana la urma, tot privirea este oglinda cea mai clara a interiorului. :)