multumesc mari_a pentru ca mi-ai "deschis ochii".
se pare ca am comis o gafa si-mi pare foarte rau. nu stiu daca explicatiile mele vor servi la ceva, totusi o sa incerc. am gafat pentru ca m-am aratat ireverentios fata de moarte si am facut niste glume deplasate. indiferent de faptul ca nici doamna cu coasa nu a catadicsit sa aiba o atitudine prietenoasa fata de mine la un moment dat, eu ar fi trebuit sa ma abtin in acest spatiu de la acele glume.
eram in verva dialogului infiripat intre micaela si mine si ma uitam doar la postare, nu ma uitam si la cine posteaza. asa se face ca am raspuns la o postare care nu era a micaelei, asa cum crezusem eu, ci a lui lili. adevarul este ca pe moment am avut o ezitare deoarece exprimarea nu mi s-a parut a fi in stilul micaelei (ea chiar si cand este suparata, am observat, se exprima cu eleganta), dar mi-am zis ca toti avem zilele noastre. daca as fi vazut de la bun inceput ca era vorba despre postarea lui lili, as fi trecut pe langa, deoarece mi-a ramas in minte o alta ocazie cand mi s-a adresat incepand fraza tot cu "chiar nu insistam", fara nici un motiv serios, zic eu.
oricum, mare lucru sa ai simtul umorului.
inca o data scuzele mele... zi-le Enrique! sorry...
(frumos pustiul iar partenera lui are un zambet extraordinar de frumos; zambetul si blandetea fac o femeie irezistibila)