Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1337397 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Comunicam prin muzica
« Răspuns #4065 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 07:54 »
 ???
pun un video, poate doar asa sa ma mai ierte mari_a si collin!

Hmm... Why does my heart ... feel so bad? Why does my soul... feel so bad?   :(
Place Snow Patrol...
Snow Patrol - Open Your Eyes

Offline clara39

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • ..si maine va fi o noua zi.....
« Răspuns #4066 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 08:07 »
hai sa ne mai inveselim...dimineatahttp://www.youtube.com/watch?v=aGNdv7rBdpA

Offline clara39

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • ..si maine va fi o noua zi.....
« Răspuns #4067 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 08:08 »

Offline PGabriela

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #4068 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 09:17 »
Te invit la o cafea!~buna dimineata!~

va invit la o cafea !  :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #4069 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 10:31 »
cum sa nu-ti placa, bre, cand e o bijuterie?
nu de melodie spuneam, ci de ceea ce comunici prin ea.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #4070 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 11:28 »
 :) Nu asa. Am ales-o ca-mi place, pur si simplu, chiar daca e trista.  La fel si asta:
Bon Jovi - Lie To Me (Extended Version)

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #4071 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:36 »
multumesc mari_a pentru ca mi-ai "deschis ochii".
se pare ca am comis o gafa si-mi pare foarte rau.  nu stiu daca explicatiile mele vor servi la ceva, totusi o sa incerc.  am gafat pentru ca m-am aratat ireverentios fata de moarte si am facut niste glume deplasate.  indiferent de faptul ca nici doamna cu coasa nu a catadicsit sa aiba o atitudine prietenoasa fata de mine la un moment dat, eu ar fi trebuit sa ma abtin in acest spatiu de la acele glume.
eram in verva dialogului infiripat intre micaela si mine si ma uitam doar la postare, nu ma uitam si la cine posteaza.  asa se face ca am raspuns la o postare care nu era a micaelei, asa cum crezusem eu, ci a lui lili. adevarul este ca pe moment am avut o ezitare deoarece exprimarea nu mi s-a parut a fi in stilul micaelei (ea chiar si cand este suparata, am observat, se exprima cu eleganta), dar mi-am zis ca toti avem zilele noastre. daca as fi vazut de la bun inceput ca era vorba despre postarea lui lili, as fi trecut pe langa, deoarece mi-a ramas in minte o alta ocazie cand mi s-a adresat incepand fraza tot cu "chiar nu insistam", fara nici un motiv serios, zic eu.
oricum, mare lucru sa ai simtul umorului.

inca o data scuzele mele... zi-le Enrique! sorry...

Enrique Iglesias & Ndiya Tired Of Being Sorry Laisse Le Destin L'Emporter Live @ Les Disques D'Or 02 01 2009

(frumos pustiul iar partenera lui are un zambet extraordinar de frumos; zambetul si blandetea fac o femeie irezistibila) :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #4072 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:51 »

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #4073 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:53 »
nu vorbim de aceeasi moldoveanca, desi caracteristicile sunt comune. noi vorbeam de zana lui banica, tu de guess. :P

inainte sa te superi si tu, guess, simt ca trebuie sa-ti dedic si tie cantecul lui enrique, cu tot dragul!  :) tot ce-am spus pe-aici despre tine a fost din inima si simtit, nu am glumit si cu atat mai putin am vrut sa iau peste picior moldovencele noastre, fata de care am tot respectul, cu tine in frunte. ieri cred ca mi se urcase temperatura prea tare la cap de intrasem asa de puternic in jocul de pe forum.  o zi frumoasa si buna sai ai! :) ca tine.

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #4074 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 15:59 »
Moby - Why Does My Heart Feel So Bad?

tare de tot, it hurt me so bad! :(

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #4075 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 16:01 »
Asa se face ca am raspuns la o postare care nu era a micaelei, asa cum crezusem eu, ci a lui lili. adevarul este ca pe moment am avut o ezitare deoarece exprimarea nu mi s-a parut a fi in stilul micaelei (ea chiar si cand este suparata, am observat, se exprima cu eleganta), dar mi-am zis ca toti avem zilele noastre. daca as fi vazut de la bun inceput ca era vorba despre postarea lui lili, as fi trecut pe langa, deoarece mi-a ramas in minte o alta ocazie cand mi s-a adresat incepand fraza tot cu "chiar nu insistam", fara nici un motiv serios, zic eu.
oricum, mare lucru sa ai simtul umorului.

Matei... comunicarea pe net e buna, pana la un moment dat, dar are marile ei limite: este lipsita cu desavarsire de comunicarea non-verbala, directa, ancestrala, as putea spune, adica de toate arhetipurile care ne ghideaza viata mai mult decat am fi dispusi sa admitem.
Spun asta pentru ca Lili are un simt al umorului (in comunicarea directa) dintre cele mai profunde, mai inteligente si mai haioase cu putinta. Si asta iti poate confirma si Mica, si Deli_a, si altii care am cunoscut-o. Poate ar fi bine sa iesi si tu macar pentru cateva ore intr-un weekend cu trupa de Bucuresti ca sa te convingi ca "bufnitele nu sunt ceea ce par a fi."  ;)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4076 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 16:54 »
comunicarea pe net e buna, pana la un moment dat, dar are marile ei limite: este lipsita cu desavarsire de comunicarea non-verbala, directa, ancestrala, as putea spune, adica de toate arhetipurile care ne ghideaza viata mai mult decat am fi dispusi sa admitem.
io zic ca ca daca nu rezonezi cu cineva virtual, slabe sanse sa faci asta face to face.
si simtul umorului e diferit de la persoana la persoana. ce unuia i se pare un excelent simt al umorului altuia poa` sa-i para lipsit de umor....
iar daca virtual acel om nu-mi "zice" nimic, nici vorba sa-mi rod papucii pana la intalnirea cu el.  :giggle:
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4077 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:02 »
io zic ca ca daca nu rezonezi cu cineva virtual, slabe sanse sa faci asta face to face.
si simtul umorului e diferit de la persoana la persoana. ce unuia i se pare un excelent simt al umorului altuia poa` sa-i para lipsit de umor....
iar daca virtual acel om nu-mi "zice" nimic, nici vorba sa-mi rod papucii pana la intalnirea cu el.  :giggle:

Si eu cred ca ceea ce-ti transmite un om pe cale virtuala (inclusiv energetic) poate fi un filtru important, insa nu si suficient. :)

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #4078 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:03 »
mie chiar mi-ar placea sa fiu alergat de ea! :) si tanara, si frumosa, si desteapta si-i place sa si gateasca! :kissing:
ia uite ce surprize, surprize gasesc io aici.... ;D
Matei, ai grija ce-ti doresti....s-ar putea indeplini! Universul asta pare tare smecher :D
(glumesc  :))
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #4079 : Sâmbătă, 13 Octombrie 2012, 17:05 »
Matei... comunicarea pe net e buna, pana la un moment dat, dar are marile ei limite: este lipsita cu desavarsire de comunicarea non-verbala, directa, ancestrala, as putea spune, adica de toate arhetipurile care ne ghideaza viata mai mult decat am fi dispusi sa admitem.
Spun asta pentru ca Lili are un simt al umorului (in comunicarea directa) dintre cele mai profunde, mai inteligente si mai haioase cu putinta. Si asta iti poate confirma si Mica, si Deli_a, si altii care am cunoscut-o. Poate ar fi bine sa iesi si tu macar pentru cateva ore intr-un weekend cu trupa de Bucuresti ca sa te convingi ca "bufnitele nu sunt ceea ce par a fi."  ;)

Confirm. Lilu este foarte desteapta si cu un umor special. Nu mai amintesc faptul ca este si o excelenta dansatoare.  :)