Autor Subiect: Comunicam prin muzica  (Citit de 1337041 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Comunicam prin muzica
« Răspuns #3120 : Luni, 23 Aprilie 2012, 22:55 »
Alta mostra de Stratocaster
Dire Straits - Sultans Of Swing (Alchemy Live)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3121 : Luni, 23 Aprilie 2012, 22:57 »
Cu Time incepe si albumul meu Pink Floyd. Le stiu aproape pe de rost - melodiile. Scuze, da' nu simt nevoia sa mai stiu si detaliile, precum viata solistilor si cand si pe cine am ratat sau nu. Pot sa ma bucur de muzica lor oricand. Timpul... este ceea ce ii dam noi voie sa fie.  ;)

P.S. Si Dire Straits am.  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #3122 : Luni, 23 Aprilie 2012, 23:00 »
Nope. Time is the greatest killer of all. Si totusi, paradoxal, e si masura nemuririi.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3123 : Luni, 23 Aprilie 2012, 23:06 »
Masura nemuririi?! Poate pentru noi, pamantenii, care nu stim altceva. In gaurile negre, timpul nu exista. Nici viata.  ::)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #3124 : Luni, 23 Aprilie 2012, 23:10 »
De unde stii? Cand se va intoarce cineva care a trecut dincolo de orizontul evenimentelor (fizic vorbind), o sa-l cred. Pana atunci...De unde stii ca-i gaura neagra si nu de vierme? De ce esti asa ferm convinsa ca nu e un dincolo? Poate ca-i o treaba cumva ciclica, materia se restrange in punctul originar si urmeaza al doilea mare poc! (cam asa ar trebui sa sune tradus in romana, nu? :))

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3125 : Luni, 23 Aprilie 2012, 23:22 »
 :) Nu stiu. Stiu doar ca suntem ceea ce gandim. Asa ca hai sa nu mai supralicitam definitia timpului, ca si-asa nu ne-avantajeaza.   ;) De exemplu, acuma, din cauza timpului inaintat, tre' sa ma duc la nani... ca maine o sa fiu zombi. Noapte buna!  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #3126 : Marți, 24 Aprilie 2012, 07:33 »
daca tot a fost pe la noi si a concertat  :D

David Bisbal Llorare las penas

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3127 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 11:24 »

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #3128 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 11:26 »
Cantecul asta este asa melancolic incat ma intreb daca Roger Waters nu are ceva origini mioritice :):
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

scze nu stiu sa pun muzica si nici nu cred ca a si putea la viteza de melc pe care o am la internet.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3129 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 11:30 »
Cantecul asta este asa melancolic incat ma intreb daca Roger Waters nu are ceva origini mioritice :):
...
scze nu stiu sa pun muzica si nici nu cred ca a si putea la viteza de melc pe care o am la internet.

azi amandoi ne-am dat pe melancolice  

muzica se vede si se aude foarte bine !!  O0

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #3130 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 11:33 »
Cu Time incepe si albumul meu Pink Floyd. Le stiu aproape pe de rost - melodiile. Scuze, da' nu simt nevoia sa mai stiu si detaliile, precum viata solistilor si cand si pe cine am ratat sau nu. Pot sa ma bucur de muzica lor oricand. Timpul... este ceea ce ii dam noi voie sa fie.  ;)

P.S. Si Dire Straits am.  :)
Vreau si eu Time!Te rog!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #3131 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 11:39 »
Time e de pe Dark Side of the Moon. Daca vrei hiturile lor, le gasesti in majoritate pe Delicate Sound of Thunder. Si se gaseste usor pe fratele Goagal.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3132 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 11:41 »
Scotoceam dupa ceva muzici de partyyyyy  *|*     *|*     *|*     si am dat peste ceva de taiat venele....  :giggle:    Nah, pentru cine le are prea lungi  :giggle:
Janis Joplin - A Woman Left Lonely

PS @bitek: nah, uite d-aia la voi 2+2=4! Ce, ti-a cerut tie?!  :giggle:

NICOLAE

• Vizitator
« Răspuns #3133 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 11:57 »
Time e de pe Dark Side of the Moon. Daca vrei hiturile lor, le gasesti in majoritate pe Delicate Sound of Thunder. Si se gaseste usor pe fratele Goagal.
Mercy,il am in calculator ,stiam cantecul am memorie vizuala dar nu retin nume, m am lamurit acum,ms.
Nu mai vreau Caro-line :) il am, multumesc .

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #3134 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 12:37 »
Imi pare bine ca l-ai gasit, ca toate albumele mele sunt track-uri originale necopiabile. Am tot zis ca ma duc intr-o zi sa-mi instalez si eu un programel de facut mp3-uri, de la niste prieteni, dar am neglijat.