Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (140/1323) > >>

Maria:

Imi place foarte mult aceasta melodie veche. Mi-ar placea sa fie imnul comunitatii SC. Cred ca se potriveste si reprezinta idealul nostru.
O sptamna linistita si placuta tuturor!

luciamanta:
Foarte furmoasa si sensibila melodie, Maria!

admin:
Melodia postata de tine Maria este o prelucrare dupa Charlie, care a aparut pe un disc Electrecord impreuna cu Paloma Blanca, prin 73-74. Cred ca am facut nu stiu cate petreceri cu discul acela cand eram pustan, pt ca alaturi de Savoy era cam singurul... Dar conta atunci asta? Ca asculti o melodie de cincizeci de ori? Nici vorba, ne distram teribil de repetitia asta, apoi mai prindeam cate ceva la radio....Chiar am cautat odata melodia cu Charlie, dar n-am mai gasit-o...Ah ce vremuri, cu Creedence, Monkees, Manfred Mann, apoi nebunia cu Hotel California a lui Eagles, What can I do, blues-ul acela interminabil, care te tinea lipit de partenera vreo zece minute...Oare totul s-a intamplat in viata asta sau in una anterioara pt ca mi se par atat de indepartate....

Ayouni:
frumos cantec maria, multumim, nu stiam ca l-au facut si in romana... da, cunoscutul "charlie" cu santa barbara!
Tuviste suerte al cruzarte en mi camino
yo te salvé de tu destino, oh Charly...

Ayouni:
ascultandu-l pe michael buble, m-a apucat asa o melancolie.............

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă