Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (139/1323) > >>

Ayouni:

intr-o tara a diversiunii si a manipularii, a haosului si a valorilor cu susu-n jos, acest cantec este ca inel pe deget:

Ayouni:
I saw you this morning / te-am vazut in dimineata asta
You were moving so fast / mergeai asa de repede
Can’t seem to loosen my grip on the past / se pare ca nu pot da drumul trecutului
And I miss you so much / si mi-e asa de dor de tine  :)
There’s no one in sight / nu e nimeni in preajma
And we’re still making love / si inca mai facem dragoste
In My Secret Life / in viata mea secreta.

Ayouni:
pentru prietenii de azi si pentru cei de maine, un cantec foarte romantic si frumos: l-am primit acum o jumatate de ora si de atunci il ascult intr-una!

Ayouni:
si ca sa incepem saptamana pe o nota buna, calda, pozitiva, vreau sa va aduc aici un video clip cu bine cunoscutul cantec "cry me a river", in interpretarea lui Gabriel Ciocan.  Gabriel are 18 ani, este o speranta puternica a muzicii usoare romaneste, se pregateste cu Cornel Fugaru.  Si inca ceva foarte important: este fiul prietenei noastre SC, moriko! succes lui Gabriel si felicitari lui moriko pentru ca a gasit resursele si puterea sa creasca singura un astfel de copil (al treilea de fapt)!

admin:
Super Moriko! Mi-ai spus in Bulgaria ca ai trei copii din care doi se ocupa de muzica, dar nu stiam detalii. Poti sa fi tare mandra ca ai crescut singura asa copii buni! Succes lui Gabriel si retine-ne din timp cate un autograf la fiecare, pana nu se face coada si se aglomereaza! Esti un extraordinar exemplu pt multe mame ramase sa-si creasca singure copiii! Am constatat ca esti un om vesel si optimist,  ai stiut sa treci peste multe cu motivatia copiilor tai! Felicitarile si admiratia mea Moriko!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă