Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (526/1323) > >>

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Joi, 23 Februarie 2012, 21:55 ---nu e putin lucru, dar cred ca poate fi repetabil.
Guess, imi pare rau....iti doresc sa retraiesti ceea ce ai avut deja norocul sa ai.

--- Terminare citat ---

multumesc micaela, sunt printre fericitii care au trait o astfel de iubire  :smitten:
eu sunt convinsa  ca voi trai o poveste de iubire cel putin la fel de frumoasa, iar de nu va fi sa mai fie, tot pot zambi :)
o alta dragoste a mea....marea  :)
Ennio Morricone - Le vent, le cri

bit:

--- Citat din: micaela din Joi, 23 Februarie 2012, 22:00 ---bit, azi ai fost prost dispus?... ::)

--- Terminare citat ---

Nu, nici pe departe. Si chiar daca as fi fost, tot pe aia o tineam (una si buna, de! am si io o idee si aia fixa :)). Vorbind serios, cand fac aprecieri (sau judecati de valoare) incerc sa nu fiu influentat de starea mea. Nu pot spune ca Mozart e slab pentru ca azi sunt prost dispus, as fi un tembeloid. Insa am cateva "pete" si una dintre ele e creatura asta (ca sa fie clar, sunt destule lucruri care nu-mi plac dar pe care le respect si in somn fiindca sunt valoroase). Cat despre gusturi, inca o data imi cer scuze lui pocama, nu-i critic gusturile (dupa cum ai spus, in nici un caz nu se discuta), insa ipochimenu`...no, hai ca iar incep. Gata, nu mai zic nimic!

Pentru exemplificarea a ce spuneam mai su: nu-mi place Van Buuren nici sa ma bati. Insa nu inseamna ca asta nu-i o chestie faina: Armin van Buuren ft. Sharon den Adel - In and Out of Love (Official Music Video)
(incercand sa fac abstractie ca Sharon e lead singer intr-o trupa de rock si ca am eu o slabiciune pentru vocea ei miiiiinunata ::))

micaela:

--- Citat din: bitek din Joi, 23 Februarie 2012, 22:55 ---insa ipochimenu`...no, hai ca iar incep.
--- Terminare citat ---
da, iar incepi.  ;D

pocama:

--- Citat din: bitek din Joi, 23 Februarie 2012, 21:22 ---(pocama, nu te supara da`asta-i un) hipster. Mare hipster. Mai bine pune in evidenta ce vrei sa spui cu alta muzica. Nu sunt un gretos da`baiatu`asta ma face sa fiu. Cu asta mi-e rusine ca ma numesc barbat. Nu, categoric nu. (o fi si ticneala din capu-mi multa rau  insa omul asta e o non-valoare). Dixit.

--- Terminare citat ---

Postarea a fost facuta pentru mesajul cantecului. Restul (interpret, voce, etc.) ramane la aprecierea fiecaruia. Versurile sunt ca o chemare, iar acest cantec comunica in locul tau. La fel si:

Taxi - Jumatatea mea(Cauta-ma)
...recunosc, n-am puterea sa te recunosc... :-\ Sper ca acum m-am facut inteleasa. ;)

rocky:
ceva de inveselit ziua  ;)

Iron Maiden - Wasted Years

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă