Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (525/1323) > >>

bit:
(pocama, nu te supara da`asta-i un) hipster. Mare hipster. Mai bine pune in evidenta ce vrei sa spui cu alta muzica. Nu sunt un gretos da`baiatu`asta ma face sa fiu. Cu asta mi-e rusine ca ma numesc barbat. Nu, categoric nu. (o fi si ticneala din capu-mi multa rau  insa omul asta e o non-valoare). Dixit.

micaela:

--- Citat din: pocama din Joi, 23 Februarie 2012, 20:48 ---Daca spui ca ai avut totul, inseamna ca ai cunoscut intregul. Nu e putin lucru. Poate ca intregul nu-ti va mai fi dat in asta lume

--- Terminare citat ---
nu e putin lucru, dar cred ca poate fi repetabil.
Guess, imi pare rau....iti doresc sa retraiesti ceea ce ai avut deja norocul sa ai.

micaela:

--- Citat din: bitek din Joi, 23 Februarie 2012, 21:22 ---(pocama, nu te supara da`asta-i un) hipster. Mare hipster. Mai bine pune in evidenta ce vrei sa spui cu alta muzica. Nu sunt un gretos da`baiatu`asta ma face sa fiu. Cu asta mi-e rusine ca ma numesc barbat. Nu, categoric nu. (o fi si ticneala din capu-mi multa rau  insa omul asta e o non-valoare). Dixit.

--- Terminare citat ---

bit, azi ai fost prost dispus?  ::) nici mie nu mi-a placut niciodata prea mult individul asta, insa n-as spune ca e o nonvaloare, chiar daca nu e "o voce". numai si pentru faptul ca, la un moment dat, Vama-veche era un soi de fenomen, prin larga audienta la junetea romana eliberata de jugu' comunist.
si-apoi, de gustibus non disputandum, cum ziceam.  :)

Guesswho:
pocama, nu ma chinui, am depasit de ceva vreme momentul, mi-au ramas amintirile, care uneori revin....si e ok pentru ca-s parte din viata mea  :)

rocky:

--- Citat din: micaela din Joi, 23 Februarie 2012, 22:00 ---bit, azi ai fost prost dispus?  ::) nici mie nu mi-a placut niciodata prea mult individul asta, insa n-as spune ca e o nonvaloare, chiar daca nu e "o voce". numai si pentru faptul ca, la un moment dat, Vama-veche era un soi de fenomen, prin larga audienta la junetea romana eliberata de jugu' comunist.
si-apoi, de gustibus non disputandum, cum ziceam.  :)

--- Terminare citat ---

vama veche n-a fost niciodata o valoare, doar o chestie la moda pt o scurta vreme ca multi altii ce fac muzica comerciala - pacat ca la noi doar asa ceva este promovat si probabil de-acolo ai impresia ca nu este chiar o nonvaloare totala

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă