Aici se discuta > Subiecte generale
Comunicam prin muzica
bit:
Caroline:
Touchy... Da' cam iese din contextul forumului... ;D
Caroline:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 06 Decembrie 2011, 22:14 ---Doina... medicala. Nerecomandat persoanelor sensibile ;D
--- Terminare citat ---
Tocmai o vizionasem pe youtube... trebuie sa recunosc ca, spre rusinea mea, nu sunt la curent cu ultimele tendinte in muzica si m-a facut curioasa "colinda" precedenta... Mersi de info! Cea mai tare e Ada in "Greierele si furnica" ::)
Saturnianul:
Un omagiu adus unui gigant al scenei muzicale care s-a retras din viata artistica datorita problemelor de sanatate destul de serioase: Phil Collins (http://www.adevarul.ro/life/vedete/Phil-Collins-retras-muzica-cuiva_0_439156086.html). L-am admirat inclusiv pentru prezenta scenica diferita de a majoritatii vedetelor: fara haine fistichii, fara tatuaje, piercieng-uri, cercei si alte accesorii. Dovada ca succesul muzical poate exista si fara epatare. Si l-am admirat pentru ca presa nu prea a avut ce birfi despre viata sa privata, fiind un individ discret si elegant.
Aici intr-un clip care imi place mult, alaturi de Eric Clapton. O melodie cu note de tristete dar superba:
Si o alta faina cu Genesis
Magdalena_:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă