Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (431/1323) > >>

Mari_a:
Directiaaaa ciiiinci  :)  (am fost la concert in primavara, la Brasov; Marian Ionescu venise cu fiul lui - Carmin, basist - dupa care sunt moarte toate adolescentele! ;D)
Am nevoie de tineeeeeee

almi_gabi:
Mari esti castigatoare la muzica - iti acordam titlul "steaua fara nume"  ;D cu "coronita"- muzica peste muzica, peste alta muzica
vroiam sa vin si eu cu videoclipul de la Taxi - zic pe asta nu l-a bagat nimeni in seama  ::)  - de unde - l-ai "demascat" deja pe pagina anterioara   8)
asa ca zile domnu' geo ca le zici de bine - da' mai da si la fata din cand in cand un latino ceva  ;D
ah si un pic gotic - da' mai melodios

Mari_a:
Da dragoste, da dor, da-mpreunare, da daspartire, da noroc, da foc, da inima albastra, da tot ce vrei! Orice, numa nu ma pune la-latino si la gotice-dorice-ionice-corintice d-alea!  ;D
Si nici la para-psihe-pupu-delice - ca-mi face a mea capu' tandari cu d-alea de zici ca bate cineva cu ciocanul intr-o tabla!  :o

Saturnianul:
Doina... medicala. Nerecomandat persoanelor sensibile  ;D

Caroline:

--- Citat din: Mari_a din Marți, 06 Decembrie 2011, 19:52 ---Am nevoie de tineeeeeee

--- Terminare citat ---

Nu prefer neaparat Directia 5, cat ma gandeam la... nu stiu, un feeling de context.  ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă