Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (333/1323) > >>

alventani:

--- Citat din: julia din Duminică, 25 Septembrie 2011, 21:55 ---daca tot vorbiti de soundtrack-uri, am si eu unul care m-a impresionat:

--- Terminare citat ---

Daca e sa vorbim despre muzica lui Damien Rice neaparat trebuie sa asculti (pana la capat!) urmatoarele:

(impreuna cu inca vreo cateva imi ocupa aproape un sfert din suflet)

julia:
frumos frumos

m-am indragostit de muzica lui atunci cind am fost la film (Closer). se terminase de tot dar eu nu ma ridicam si urmaream vrajita cum se scurge genericul de final pe ecran pt ca imi placea muzica

Mari_a:
Azi-dimineaţă am auzit asta la radio. Şi mi-a amintit că anul acesta nu am simţit marea decât aşa, un pic, la un colţ...

Nisipul să fie uuuud, iar marea un pic amarăăăă…

Unu’ comentează că slideshow-ul e rudimentar. Mie îmi place imaginea de la 3 :05-6-7. Eh, versurile o mai iau rasna pe câmpii, ăsta-i Chirilă, dar melodia în sine e foarte frumoasă... Ţi se face un dor de ducă...

O dăşteaptă îi lua interviu unui fotbalist, unu’ mare, de joacă p-afară. Îl întreba unde a fost în concediu. Cum? N-ai văzut marea anu’ ăsta? Ah, îmi pare rău pentru tine, o să ai de aşteptat până la anu’, că acum s-a făcut cam frig pentru mare! Ăla, fotbalist-fotbalist, dar îi răspunde: Daaa, dar mai există mare şi-n ţările calde...

PS: Noaptea e un sfetnic bun. E bine că s-a dat cu mopul pe-aici. Scuzaţi deranjul... Te mai fură valul...

Mari_a:
Cum spuneam, să mutăm tot youtube-ul pe forum!  :)
Am mai scris pe aici despre Sam Cooke - King of Soul. În 1963 înregistra:
It’s been too hard living but I’m afraid to die   /   Cause I don’t know what’s up there beyond the sky
It’s been a long, a long time coming   /   But I know a change gonna come, oh yes it will

Sam murit în 1964, împuşcat. Avea 33.
A Change Is Gonna Come - unul dintre cântecele lui nemuritoare , un cântec social (dar, nah, mintea îl duce pe fiecare unde vrea ea !) a fost preluat apoi de nenumăraţi alţii – Aretha Franklin, Ottis Reding, Bob Dylan, Lauryn Hill, Luther Vandross, Tina Turner etc. – şi a fost cântat şi de nişte băieţi în campania prezidenţială a lui Obama (cred că pentru viitoarea campanie îi trebe altu’, unu’ mai mobilizator ! Noi i-am avut  (parcă în prima campanie) pe Morometzii, cu România, trezeşte-te !) .

Din nou, maestrul SEAL
There been times that I thought I couldn’t last for long   /   But now I think I’m able to carry on
It’s been a long, a long time coming   /   But I know a change gonna come, oh yes it will
(merge numai cu dublu click... :()

luciamanta:
http://www.muzica-belea.info/audio/282275/18-veniti-roion-dordoi-felix-galan-veniti-romani-din-lumea-la

Ioan Dordoi si Felix Galan - Veniti, români, din lumea largă!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă