Aici se discuta > Subiecte generale

Comunicam prin muzica

<< < (332/1323) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: alventani din Duminică, 25 Septembrie 2011, 18:10 ---Bono and The Corrs - Summer Wine

...mi-e asa de cateva zile. :)

--- Terminare citat ---

cheers  ;D  8)

julia:

daca tot vorbiti de soundtrack-uri, am si eu unul care m-a impresionat:

Mari_a:
Am rămas setată de ieri pe muzica veche.
Titi Botez (1901-1957) - Sub balcon eu ţi-am cântat o serenadă

Căutând pe net tangoul de mai sus, am dat peste o glumiţă muzicală a băieţilor ăstora. Am râs de ce le-a dat prin cap să facă la sfârşit! Tineretu’ ăsta nu mai are timp de serenade, trece direct la fapte ! La muncă, mucioşilor !  ;D
O copiez aici, ca să vă distraţi şi voi. Ori mergea pe topicul ăla despre sex, pe care se scriu glumiţe ? Dar ce, sexul e o glumă ?  ::)
I Just Have Sex – aşa e titlul, n-am nici o legătură cu el, Doamne fereşte ! (sau Doamne ajută?   ;D Mai zicea unu’ la tv Să ne instalăm firewall, că ameninţări există, slavă Domnului, destule !    :o Şi eu folosesc diverse expresii, din dorinţa de a spune multe în cuvinte puţine, dar să le potriveşti aşa, ca nuca-n perete, la tv… ăsta-i material pentru CNA).
Dar, retourner a notre mouton:  neşte băieţi cu Akon

Mari_a:
Pfuai! Am scris Have în loc de Had! Cu engleza mea de baltă…Ştiu engleză aproape cât Băse  ;D. L-aţi auzit cu dis iz ă eşec of auăr polisii ?
Odată, cântam la calculator - cu căştile pe urechi şi a mea m-a înregistrat pe furiş  >:( . Nu mi-a venit să cred când m-am auzit  :o ! Suna cam aşa:    :-[    ;D

Mari_a:
O glumiță de-a lui Jay Z  ;D                                                                                 

I love girls, girls, girls, girls                                                                                                                                                               
Girls all over the globe                                                                                           

Omu' are multe pe cap!  ;D  Una din Ferentariul lor:
If you're havin' girl problems i feel bad for you son
I got 99 problems but a bitch ain't one

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă