Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
bog68:
Și totuși, dacă singurătatea este o iluzie și ne-o facem prieten, nu înseamnă că de fapt ne alegem cu un prieten fals?
Nu înseamnă că ne amăgim sau ne păcălim pe noi înșine?
Nu cumva înseamnă să ne consolăm și să ne ,,îngropăm,, în singurătate?
Am citit de 4 ori postarea ta @theo... Mai citesc încă odată și încă odată...poate undeva greșesc...
Fie-mi cu iertare!...
theo365:
Paradoxal sau nu legea atractiei functioneaza pentru fiecare din noi , si dupa cum bine zice si in articol ,daca in interiorul tau este liniste, atunci exteriorul iti va oferi liniste, deoarece lumea exterioara este manifestarea interiorului tau. Asa e si cu asa zisa singuratate , unii din noi , genetic vorbind , se nasc pt. a fi singuri sau nu . Acum depinde de fiecare cum percepe starea, insa cert e ca daca suntem optimisti , iubim si pretuim viata cu adevarat , nu vom trata "singuratatea" ca pe o corvoada!!!! Si inca ceva......nimeni nu e singur !!!Tu de exemplu ...ne ai pe noi , si noi pe tine !O sa vezi , e minunat!!!
Sunrise:
eu votez pentru cuplu, nu ma simt deloc confortabil cu recent dobanditul statut de single...
chiar o sa-mi fac timp sa citesc raspunsurile voastre, mi-e teama ca dupa un numar de ani de singuratate poate interveni senzatia/convingerea ca e mai bine asa sau ca se poate trai si asa
wonderland:
Și, dacă ar fi așa?! Nu e ca și cum ne-am teme că ne va fi bine, indiferent cum vom fi în viitorul pe care nu-l putem prevedea?...
E ca și cum ne pregătim să intrăm într-o relație de cuplu, oricare ar fi ea, doar ca să prevenim situația în care să ajungem să ne simțim bine singuri. :crazy2:
Nu fac decât să nuanțez faptul că teama ne duce la decizii proaste.
Important e să găsim starea de liniște, împăcare și bine. În cuplu, așa cum ne dorim, ori single, dacă așa se întâmplă.
ella:
--- Citat din: Sunrise din Marți, 21 Mai 2013, 17:52 ---eu votez pentru cuplu, nu ma simt deloc confortabil cu recent dobanditul statut de single..
--- Terminare citat ---
Si eu la fel,desi mi-am dobandit statutul de single de mai mult timp,si nici nu cred ca voi mai fi in stare sa mai formez un cuplu vreodata.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă