Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (129/171) > >>

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 14 August 2012, 14:14 ---Silviu, când am să-l întâlnesc îţi voi spune cum e isprăvitul! :)

--- Terminare citat ---
sper sa nu fie unul care se uita in jos cu obida si se intreaba cum dreac se pot naste impreuna si muri separat :faint:

steliana:

--- Citat din: silviu din Marți, 14 August 2012, 14:25 ---sper sa nu fie unul care se uita in jos cu obida si se intreaba cum dreac se pot naste impreuna si muri separat :faint:

--- Terminare citat ---

:2funny: de-asta insala barbatii! sa cuprinda tot mai multe in viata celor doi ...

micaela:
azi va vad cu lentile usor gri... :)
nu ma agat de misandria mea si va spun ca ceva sperante sunt... mai exista si exemplare masculine de calitate, chiar daca rare precum floarea de colt. problemu' e ca nu mai prea avem chef si conditie fizica sa haladuim pe piscuri.  ;D
si-apoi, cand ma-ncearca misandria, la frig si umezeala, ma ponderez singura spunandu-mi ca nici eu nu sunt perfecta, in afara orelor de program si a sarbatorilor oficiale. ;D

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: luciamanta din Marți, 14 August 2012, 14:20 ---  Lili, nu aş putea răspunde în locul femeii de care vorbeşti şi nici nu aş dori să judec, să condamn, pot să -ţi spun punctul meu de vedere raportat la mine, la persoana mea; eu una nu aş putea să fiu căsătorită de dragul aparenţelor, aş acţiona la timp să mă eliberez de tot răul unei căsnicii simulate.

--- Terminare citat ---
Dupa ce-am divortat, si dupa ce m-am saturat sa stau cu chirie, mi-am luat casa mea: dupa ce plateam rata lunara, imi ramanea fix 100 dolari, sa platesc facturi, sa mananc, sa-mi cumpar ce-aveam nevoie, in conditiile unui job nu tocmai ok; prin asa spaime am trecut in perioada aia, ca nici dusmanilor nu le doresc. Poate si din genul asta de motive multe femei nu pun punctul pe i. Si din multe alte motive. Pe care sincer, nici eu nu le inteleg de multe ori...dar ...mda..

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Marți, 14 August 2012, 14:40 ---azi va vad cu lentile usor gri... :)
nu ma agat de misandria mea si va spun ca ceva sperante sunt... mai exista si exemplare masculine de calitate, chiar daca rare precum floarea de colt. problemu' e ca nu mai prea avem chef si conditie fizica sa haladuim pe piscuri.  ;D
si-apoi, cand ma-ncearca misandria, la frig si umezeala, ma ponderez singura spunandu-mi ca nici eu nu sunt perfecta, in afara orelor de program si a sarbatorilor oficiale. ;D

--- Terminare citat ---
este, da' e luati!!!  |o....si uite d'aia n-are unii succese: tocmai pentru ca stim ca este, deci se poate!!!!   *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă