Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
silviu:
inteleg ca neispravitul e egoist, vicios, deviant si se gandeste numai la sex. dar ispravitul cum e? ???
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: silviu din Marți, 14 August 2012, 11:34 ---inteleg ca neispravitul e egoist, vicios, deviant si se gandeste numai la sex. dar ispravitul cum e? ???
--- Terminare citat ---
ispravitul e istorie. antica. o comoara. care- ca orice comoara care se respecta- ii sta bine ingropata....
Lili Zamfirescu:
Lucia, cred ca aproape toti barbatii pe care i-am cunoscut in ultima vreme mi-au povestit -fara ca macar sa-i intreb sau sa sugerez ca ma intereseaza- cat de nefericiti sunt in casniciile sau relatiile lor. cum ele sunt asa si pe dincolo..s-au ingrasat, sunt stresate, etc....ma uitam ca o tampita si nu-mi venea sa cred. m-am convins de mult ca e pierdere de energie sa incerci sa schimbi opinia cuiva, dar n-am putut sa tac si sa nu intreb: "bine, ma, dar voi? ce faceti voi ca sa fie mai bine?" cum le ajutati si voi sa treaca de momentele grele" ..."noi...pai ce sa facem..noi suntem barbati...avem si noi problemele noastre"... nu generalizez, ma raportez strict la cei cu care am vorbit, dar nu pot sa nu am gust amar generalizat . si sa nu ma intreb: ce durere face o femeie sa stea langa asemenea "partener"?
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Marți, 14 August 2012, 11:34 ---inteleg ca neispravitul e egoist, vicios, deviant si se gandeste numai la sex. dar ispravitul cum e? ???
--- Terminare citat ---
Silviu, când am să-l întâlnesc îţi voi spune cum e isprăvitul! :)
luciamanta:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 14 August 2012, 12:03 ---Lucia, cred ca aproape toti barbatii pe care i-am cunoscut in ultima vreme mi-au povestit -fara ca macar sa-i intreb sau sa sugerez ca ma intereseaza- cat de nefericiti sunt in casniciile sau relatiile lor. cum ele sunt asa si pe dincolo..s-au ingrasat, sunt stresate, etc....ma uitam ca o tampita si nu-mi venea sa cred. m-am convins de mult ca e pierdere de energie sa incerci sa schimbi opinia cuiva, dar n-am putut sa tac si sa nu intreb: "bine, ma, dar voi? ce faceti voi ca sa fie mai bine?" cum le ajutati si voi sa treaca de momentele grele" ..."noi...pai ce sa facem..noi suntem barbati...avem si noi problemele noastre"... nu generalizez, ma raportez strict la cei cu care am vorbit, dar nu pot sa nu am gust amar generalizat . si sa nu ma intreb: ce durere face o femeie sa stea langa asemenea "partener"?
--- Terminare citat ---
Lili, nu aş putea răspunde în locul femeii de care vorbeşti şi nici nu aş dori să judec, să condamn, pot să -ţi spun punctul meu de vedere raportat la mine, la persoana mea; eu una nu aş putea să fiu căsătorită de dragul aparenţelor, aş acţiona la timp să mă eliberez de tot răul unei căsnicii simulate.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă