Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
anamama13:
mda, chestia asta e destul de ciudata... imi aduc aminte de o pereche frumoasa si tanara de acu' vreo 30 de ani.... imi doream cu ardoare sa am fericirea de a gasi pe cineva cu care sa pot trai si eu atat de frumos ca ei. Au trait fara "hartie" vreo 7 ani minunati, dupa care, din nu stiu ce considerente, era pe vremea aia, asa ca puteau fi multe motive, s-au casatorit oficial... in cateva luni au ajuns la divort... au divortat cu acte in regula si dupa o luna s-au mutat iar impreuna.... nu stiu daca si acuma or fi tot amandoi, oricum, sunt destul de batrani acuma... dar tind sa cred ca da... ei, si mai cunosc cazuri d'astea... dar explicatia faptului ca o bucatica de hartie poate schimba iubirea in ura tot nu am gasit-o... nu pot decat sa presupun... fiindca niciodata cei ajunsi in acest impas, nu vor recunoaste adevaratul motiv, cel mai adanc ascuns in fiinta lor, si nu ptr ca ar vrea neaparat sa minta, ci ptr ca uneori iubirea premergatoare unei casatorii este atat de navalnica si exuberanta, pe cat este de fapt superficiala si iresponsabila....
Saturnianul:
--- Citat din: anamama13 din Miercuri, 07 Aprilie 2010, 00:16 ---dar explicatia faptului ca o bucatica de hartie poate schimba iubirea in ura tot nu am gasit-o...
--- Terminare citat ---
Cind doi oameni au stat impreuna timp de 7 ani fara hirtia oficiale, nu cred ca mai poate fi vorba de de o iubire superficiala si iresponsabila.
Si nu cred ca e vorba de o schimbare a iubirii in ura de catre bucatica de hirtie, ci a neingraditului in ingradit. O hirtie formalizeaza, iar sufletul omului nu poate fi formalizat. Si atunci se nasc situatii si sentimente care inainte de formalizare nu aveau loc in cuplul respectiv. Faptul ca dupa despartire s-au mutat din nou impreuna si s-au inteles bine, cred ca spune totul. Hirtia pur si simplu n-a fost pentru ei :)
steliana:
Sunt de mult timp singură.
Credeţi că mai este pobil o viaţă de cuplu fără constrângeri?
capsuna:
Sau fara compromisuri? NU.
Saturnianul:
--- Citat din: steliana din Miercuri, 07 Aprilie 2010, 19:15 ---Sunt de mult timp singură.
Credeţi că mai este pobil o viaţă de cuplu fără constrângeri?
--- Terminare citat ---
Steluţo, şi eu sunt de mult timp singur. Dar sunt sigur că e posibilă o viaţa de cuplu. Însă dacă priveşti asta ca pe o constrîngere din start ţi-ai naruit orice posibilitate. Practic îţi pui singură bariere. Ştiu, nu e uşor după atîta vreme şi mai ales după o vîrstă cînd fiecare şi-a format tabieturile sale. Dar nici imposibil. E necesară multă voinţă, multă comunicare, sinceritate şi reciprocitate în a lăsa fiecare de la el.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă