Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (7/171) > >>

marcutza:
ehe @saturnic, de la TREBUIE la ce ar trebui sau ce am vrea sa trebuiasca samd...e caleeeee atat de lunga si intortocheata :)

de la interiorul partenerilor la exteriorul societaii in care traim, a modului in care inaintam in viata familiala, in viata profesionala iar e o cale atat de grea de urmat si tinut drept si te rog sa ti cont ca acestea sunt doar parerile mele :)

multumesc de explicatii :)

Saturnianul:
Am zis eu ca asa ceva e usor? @marcutzo ce-i cu "delasarea" asta pe tine. Eee!  :) Pai ce facem cu vorba aia care o ai pe post de semnatura? Mie imi da curaj de fiecare data cind o citesc si tu? Ntz, ntz, ntz!  ::)

marcutza:
asta ai vazut tu, delasare?  :) nu @saturnis, ci o realitate care a facut, face sau poate face parte din a noastra viata.
si in viata trebuie sa fim si constienti de rau sau bun, de greu sau usor si mai ales sa avem increderea necesara pt "semnatura" mea  ;)

Saturnianul:
Neah! N-am vazut delasare, am vazut "delasare"  ;)

iulielf:
  De acord cu faptul ca anumite casatorii, sau mai bine zis, hartiile respective, nu inlocuiesc sentimentele dar, uneori, din cauza "regulilor" societatii, ajungi sa fii nevoit sa faci acea hartie. Un exemplu care mi s-a intamplat chiar mie, a trebuit sa ma "casatoresc", dupa ani de convietuire impreuna, deoarece cu veniturile doar unuia singur nu puteam cumpara o casa, si a trebuit sa ma "complac" in acea casatorie. Crede-ma ca, inainte de asta, totul mergea perfect, iar dupa, a inceput ushor, ushor, sa se destrame. 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă