Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
micaela:
eh...daca e nevoie de acest "macar", din pedevedeul meu, personajul nu merita oricum.... duca-se. :P
steliana:
--- Citat din: bitek din Vineri, 02 Martie 2012, 13:41 ---...plus ca daca stai langa un asemenea berbec care nu e in stare nici maca sa...piarda niste sms-uri (nu mai zic de altele...mai evidente), apai clar ca nu merita; cel putin sa fie inteligent (si atent macar), nu?
--- Terminare citat ---
tocmai faptul ca le face pierdute mi-ar intari convingerea in neincredere ;D
alea evidente ... miros de la o posta :knuppel2:
si apoi, cand lucrurile se intampla "la lejer", tot lejerul le rezolva
bit:
Imi pare rau, nu m-am exprimat corespunzator. In acceptiunea mea, insemna ca respectivele mesaje sa dispara fara a ridica nici un fel de banuiala (sa le stearga rapid, dupa ce le-a primit). Daca tot o insela, barem sa fi avut bunul simt sa o faca impecabil, fara ca ea sa fi avut vreo suspiciune. Daca nu esti in stare, mai bine te lasi pagubas din start pentu ca vor suferi oameni nevinovati.
micaela:
am inteles ce-ai spus. dar daca era nevoie sa fie "inteligent" si sa stearga diverse semne, inseamna ca inseala, deci... "go with the wind!" :)
nu-i mai sanatos si mai relaxant sa fie un om ok si sa-si poata arunca telefonu' pe masa, fara griji? ;D
glumesc. tre' sa fug, ca as mai zice cate ceva pe tema... :)
bit:
Ba da, ba da! Pana la urma cea mai buna minciuna tot adevarul ramane.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă