Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
balanta:
m-am gandit la cele doua exemple ale tale Caroline...practic ele sunt mai mult singure...dar cred ca totul e la nivel mental...sa stie ele ca "acolo" au pe cineva ... si nu e numai exemplul lor ...
nu stiu sum stati voi cu timpul, dar eu de la 9 la 22 sunt ocupata si nu ajung acasa nici in wek...ma intreb unde ar mai incapea cineva?... cred ca depinde foarte mult de ceea ce faci, de cum te organizezi, de cat anturaj ai, de cate prietene ai, cat iti ocupa si familia extinsa, jobul, hobbyurile, sportul, copii eventual daca ai si esti single .... si dupa toate astea cand ajungi acasa nu iti mai trebuie altceva decat un pat :) ...
cine are mai mult timp la dispozitie cred ca resimte lipsa unui partener mai mult ...
vara mea e despartita de multi ani , acum are 42 de ani si are si ea un copil ... cat a trait matusa mea si se ocupa aproape de tot, mai putin lectiile cu copilul tot bazaia si ea sa isi gaseasca pe cineva ... de cand a murit matusa-mea si se ocupa de tot plus sala + firma+ vrea sa-si faca si un cabinet de psihoterapie + ingrijirea personala + mai o carte, un goblen , aproape ca se ruga ca taman acum sa nu apara cineva ca nu ar avea timp nici sa-i spuna buna dimineata!
silviu:
--- Citat din: caroline ---A doua trage de ea ca sa pastreze o relatie cu un barbat cu 14 ani mai tanar (asta mergand pana la a ignora sms-urile de la necunoscute de pe mobilul lui...
--- Terminare citat ---
pei, una la mana: ea citeste sms-urile de pe mobilul lui? :o si b) sunt necunoscute pentru ea, da' cred ca el le cunoaste ???
rocky:
intrebare: de ce citeste acea femeie sms-urile din telefonul barbatului!? n-are ce cauta in telefonul lui! :knuppel2:
in primul rind asta e o incalcare a privacy-ului care in mod normal ar trebui sa existe chiar si intr-un cuplu si in al 2 lea rind denota o lipsa de incredere (din partea ei), lucru care nu e sanatos intr-o relatie ...
micaela:
--- Citat din: rocky din Vineri, 02 Martie 2012, 11:09 ---intrebare: de ce citeste acea femeie sms-urile din telefonul barbatului!? n-are ce cauta in telefonul lui! :knuppel2:
in primul rind asta e o incalcare a privacy-ului care in mod normal ar trebui sa existe chiar si intr-un cuplu si in al 2 lea rind denota o lipsa de incredere (din partea ei), lucru care nu e sanatos intr-o relatie ...
--- Terminare citat ---
subscriu numai partial. sunt absolut de acord ca e urat, urat sa cotrobai in lucrurile cuiva, fie el si partener si ca asta denota lipsa de incredere si ca ea, neincrederea, este un factor major de dinamitare a relatiei, insa am o intrebare: de ce ar avea cineva ceva de ascuns? Asta inseamna ca celalalt furnizeaza motive reale de neincredere si, poate fara sa fie o persoana indiscreta, doamna aceea vrea pur si simplu sa se lamureasca cu cine are de-a face. desi intr-o maniera neeleganta, vrea sa-si confirme ceea ce multe alte semne, inclusiv intuitia ii graiesc: ca individul e un personaj neserios care nu merita increderea, dragostea si timpul vietii ei.
increderea se mai si merita, uneori se mai si castiga.... ::) a sta intr-o banuiala nesanatoasa cu un individ alunecos si nedispus la discutii deschise, oneste, ale carui atitudini si fapte graiesc despre duplicitate, este iarasi nociv pentru o relatie. mai bine fara...
bit:
...plus ca daca stai langa un asemenea berbec care nu e in stare nici maca sa...piarda niste sms-uri (nu mai zic de altele...mai evidente), apai clar ca nu merita; cel putin sa fie inteligent (si atent macar), nu?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă