Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
silviu:
--- Citat din: saturnianul ---Barbatii care au acesti tip de abordare, de fapt nu vor nimic altceva de la femeia respectiva decit sex. Punct.
--- Terminare citat ---
extraordinar! ai dracului mai sunt barbatii astia >:( cum se gandesc ei numai la placerile carnale, in timp ce femeile nici nu vor s-auda de asa ceva.
micaela:
--- Citat din: rocky din Vineri, 10 Februarie 2012, 00:19 ---... si barbatii ar trebui sa traga concluzia ca nu sinteti deloc pretentioase >:D
--- Terminare citat ---
barbatii pot trage ce concluzie doresc ei, ca-i democratie. ;D Atrag doar atentia ca ce se cere mai sus e numa' si numa' in limitele normalitatii si ale pertinentei. n-a pretins nimeni IQ 200, muschi de Schwartzeneger (asa s-o scrie?) sau ochi verzi cu picatele albastre. :D
silviu:
--- Citat din: micaela din Vineri, 10 Februarie 2012, 10:09 ---pai ori esti, ori nu esti curios? ca amandoua odata e patologie. ;D
--- Terminare citat ---
draga domnisoara, nu eu am intrebat dupa 30 de ani de studiu "ce vrea de fapt o femeie?". dar daca tu m-ai citat, ca si cand intrebarea imi apartinea, ti-am raspuns ca nu sunt curios. io unul m-am lamurit ce vor femeile.
si b. ca tot ai adus vorba de patologie, tu ai cel putin 10 mesaje in care ne spui ca esti misandra, adica ai o repulsie patologica fata de barbati ;D
micaela:
Domnisorule draga, mai (se) exista o denotatie a termenului, nepatologica, referitoare la convingerea ca sexul opus e inferior. iar io nu m-am declarat niciodata ca fiind misandra complet, ci numai "usor misandra" si nu cu referire la toti barbatii ci la o strivitoare majoritate becalian-vangheliana. :) Si nu e vorba de repulsie ci de o oarece dificultate in a pretui anumite exemplare masculine din categoria anterior evocata; adica aceea "care este" fara caracter si educatie. :D
altfel, pretuiesc maxim barbatii inteligenti, buni si bine-crescuti. daca mai au si simtul umorului, pot cadea si in adoratie. ;D
Saturnianul:
--- Citat din: silviu din Vineri, 10 Februarie 2012, 10:09 ---extraordinar! ai dracului mai sunt barbatii astia >:( cum se gandesc ei numai la placerile carnale, in timp ce femeile nici nu vor s-auda de asa ceva.
--- Terminare citat ---
Tinind cont doar de fraza mea scoasa din context, as fi raspuns acelasi lucru ca si tine. Deci trecem peste ;D
Oricum, admir priceperea ta de a te face ca nu pricepi :coolsmiley:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă