Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (53/171) > >>

micaela:

--- Citat din: silviu din Joi, 09 Februarie 2012, 22:50 ---ce vrea de fapt o femeie? :-\ ???

--- Terminare citat ---

haideti sa-i satisfacem curiozitatea lui Silviu.

1. (la egalitate) afectiune (si manifestari ale ei), empatie, onestitate, prietenie
2. calm, comunicare (nu-i deloc usor sa traiesti cu un mut introvertit :) ), umor, disponibilitate, ajutor

si (toate) astea de la cineva care este, bineinteles, inteligent, bun, cu caracter, onest, amuzant, cu bun simt si buna crestere  ;D

ce mare lucru?  ;D

micaela:
desigur, ma refeream la ce vrea o femeie (sau o anumita categorie de femei) in cuplu.
ca altfel, vrea multe, multe, multe altele. ;D

rocky:
... si barbatii ar trebui sa traga concluzia ca nu sinteti deloc pretentioase  >:D

silviu:

--- Citat din: micaela din Joi, 09 Februarie 2012, 23:12 ---haideti sa-i satisfacem curiozitatea lui Silviu.
--- Terminare citat ---
nu sunt o persoana curioasa.

--- Citat din: micaela ---1. (la egalitate) afectiune (si manifestari ale ei), empatie, onestitate, prietenie
2. calm, comunicare (nu-i deloc usor sa traiesti cu un mut introvertit :) ), umor, disponibilitate, ajutor

si (toate) astea de la cineva care este, bineinteles, inteligent, bun, cu caracter, onest, amuzant, cu bun simt si buna crestere  ;D

ce mare lucru?  ;D

--- Terminare citat ---
poate sa arate si bine? adica sa fie un tip dragut/frumos? ??? sau asta nu conteaza si te multumesti doar cu frumusetea interioara?

micaela:

--- Citat din: silviu din Vineri, 10 Februarie 2012, 09:57 ---nu sunt o persoana curioasa. (si imediat dupa aceea)
poate sa arate si bine? adica sa fie un tip dragut/frumos? ??? sau asta nu conteaza si te multumesti doar cu frumusetea interioara?

--- Terminare citat ---

pai ori esti, ori nu esti curios? ca amandoua odata e patologie.  ;D

nu m-am dat niciodata in vant dupa "frumosi" incadrabili in tipare verificate: Brad Pitt ori George Clooney style. Sigur ca oarece armonie in trasaturi face gustului meu placere  :) ca am simtu' estetic la purtator, da' e mult mai important ce transmite omul, ce atitudine are, cat de vie inteligenta si onesta-i e privirea. a, si-l prefer inalt. :)
sigur, nu erai curios, da' zic.  :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă