Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles
Single sau in cuplu?
Saturnianul:
Adica? Ce intelegi prin "casatorie exclusivista"? ???
Mari_a:
Monogama?
In Turcia a fost o discutie acum vreun an-doi: o deputata a propus legalizarea bigamiei, intrucat orice turc are cel putin doua amante, unii chiar patru, si au si copii cu ele. La noi nu cred ca exista...... statistici in acest sens ;D
Noi o luam usurel: intai s-a dezincriminat adulterul. Va amintiti ce discutii au fost? Cum s-au umplut ecranele de preoti care, evident, erau contra, ca e pacat de la Dumnezeu?! Dar si parlamentarii sunt oameni: Dumnezeu cu cele sfinte si noi cu cele lumesti. Cei mai deschisi au fost cei maghiari - o reprezentanta a lor a declarat atunci ca cel mai mare pacat al barbatului este sa refuze femeia care-l doreste si ca adulterul este adesea o chestiune care nu poate fi controlata - este o problema hormonala; te indragostesti si nu-ti mai poti controla relatia.
PS: nu pledez pentru, vreau sa spun doar ca degeaba era in Codul Penal, intrucat era aproape imposibil de probat. Doar daca persoana potrivita te prindea in fapt cu persoana nepotrivita, ca-n bancul ala. Si sa fi avut si martori ;D La fel si cu monogamia - cred ca in cateva zeci de ani se va duce si asta pe apa sambetei! ;D N-o sa mai traiesc eu pana atunci! ;D
micaela:
slava Domnului ca nici eu n-apuc :o
silviu:
adica unu cu mai multe sau una cu mai multi? :o fereasca-ne Sfantul!
Doamne-ajuta! ca nici eu n-apuc.
Mari_a:
Mai, dar spaimosi mai sunteti! ;D Mai ales tu, Silviu: vai si-amar de capul tau sa ai cate o tailandeza la fiecare extremitate! ;D
Io ziceam de teorie, de ce scrie la carte, la lege. Altfel, voi nu va uitati in jurul vostru?! ;D Izista in fapt, dar inca nu sa izista in drept!
Hai, curaj! ;D :P ;D :P
(Am o cunostinta care inca se mai vede cu fostul sot. Si ii zic: pai bine, dar el e insurat de tz ani cu secretara! Ea: pai si ce are?! :o )
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă