Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (33/171) > >>

balanta:
nu, nu toti pt ca nu toti sunt la fel...cu toate ca vis-a-vis de calugari am retineri...stiu prea multe povesti din care nu toate sunt povesti...si Julia, exista si alte metode de eliberare sexuala...si eu tot din expierenta personala stiu ca la un moment dat am luat-o pe campii de si un viol mi se parea o binefacere! ;D ( e o gluma)...si uite ca eu imi fac griji...!

Saturnianul:

--- Citat din: Manfred din Luni, 14 Noiembrie 2011, 10:44 ---Am inteles ca si tatal lui era la fel, o fi genetic, o fi educatie?

--- Terminare citat ---

Manny, parte genetic, parte educatie. Dar dupa cum descrii situatia,  faptul ca nu conta nimic altceva decit ca e femeie, as zice ca e 80% genetic. Mai precis, hormonal :) Stii desenele alea animate in care un personaj ce sufera de foame ii vede pe ceilalti ca niste pui crocanti alergind de colo-colo? Cam asa si cu genul acesta de barbati: ei nu vad o femeie, ci o pasarica gigantica care se fitiie de colo-colo si tot ce stiu e ca trebuie s-o prinda  :D

silviu:

--- Citat din: balanta din Luni, 14 Noiembrie 2011, 12:22 ---stiu Silviu...dar ceva imi scapa in toata roata asta a vietii...pt ca s-ar parea caiubim conditionat....indiferent ca e vorba de sentimente, de pecuniar sau servicii!

--- Terminare citat ---
dragostea e simpla. numai oamenii o fac complicata.

balanta:
stiu Silviu....asa o vad si eu...numa tot mi se spune ca nu exista! :(

silviu:
exista! apoi, dintr-o data, se stinge :( cum, cand, de ce? nu cerceta aceste legi, ca esti nebun cand le-ntelegi!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă