Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (32/171) > >>

silviu:

--- Citat din: balanta din Duminică, 13 Noiembrie 2011, 16:47 ---da Silviu si mi se pare un motiv bun...ma intereseza dragostea care trece prin inima si nu prin stomac...in rest imi place ce fac ...daca si el vrea sa tina pasul cu mine e ok...sau poate avea programul lui...tot ok...daca ne putem "iubi" si mai des , de ce nu! In rest sincer, nu stiu ce mi-ar trebui partener...copil nu mai fac, tata la copil nu mai ca cazul ca are 25 de ani...financiar ma sustin si nu ma intereseaza...de iesit am cu cine sa ies ....ai dreptate...mi-a mai ramas cafeaua de dimineata si sex....(parca asta e unul din motivele despartirilor si nu faptul ca nu a gatit nevasta)

--- Terminare citat ---
tu vrei sa fii in cuplu la cafea si la sex iar in rest sa fii singura ;D

balanta:
stiu, cam asa ar reiesi...nu prea stiu la ce sa renunt ca sa gatesc pt cel ce ar tari cu mine...! Nefiind angajata cu program stabil si avand un program dezorganizat pt altii dar organizat pt mine...cam asta e...imi terbuie cineva la fel de ocupat ca mine !

silviu:
sa gatesti? las' ca nu in asta shade fericirea unui cuplu.

balanta:
stiu Silviu...dar ceva imi scapa in toata roata asta a vietii...pt ca s-ar parea caiubim conditionat....indiferent ca e vorba de sentimente, de pecuniar sau servicii!

julia:
mai sa fie, ce zic io ...
evident ca e mai bine cu, intrebarea era (sau asa am perceput-o eu) daca nu ai un partener/a ce faci si cum te descurci.
si parerea mea, sustinuta si de experienta personala si de a cunoscutilor din imediata mea apropiere, este ca DA, SE POATE SI FARA.
nu mi-am facut griji sub nicio forma, nu am functionat diferit, nu am luat-o pe cimpii.

prin prisma opiniilor de mai sus sa inteleg ca toti calugarii, maicutele, tot clerul sunt profund si iremedial afectati??

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă