Aici se discuta > Subiecte despre si pentru singles

Single sau in cuplu?

<< < (29/171) > >>

Manfred:
nu mi-a parut "sectanta" :)
dar eu ma gindeam ca barbati/femei  nu sintem atit de diferiti unii de altii. Ca desi vrem sa iubim si sa fim iubiti daca asta nu se intimpla tot avem nevoie macar de sex din cind incind (odata pe saptamina? :) )
Am fost surprins sa aud ca nu e la toti asa.

balanta:
Manfred, sincer si eu sunt surprinsa sa aflu ca nu la toti e la fel...femei/barbati...dar eu stiu una si buna...daca e iubire nu-i musai sex...daca e sex nu-i musai iubire...dar cel mai bine e iubire-sex...nu stiu exact cum e la "voi", dar cele ce spun ca nu sufera din asta, ori nu si-au descoperit sexualitatea, ori au traume emotionale ori nu au libidou. Stiu ca poti iubi fara sa faci sex...dar nu cred ca poate rezista o relatie mai multi ani fara sa faci sex.

Manfred:
absolut de acord cu tot ce ai scris mai sus. iubire-sex e combinatia ideala, fericiti cei care au parte de ea! :)
ideea era cit de diferiti sintem, e clar ca pentru barbati iubirea nu e deloc o conditie pentru a face sex, e suficienta dorinta si o (un :) ) partenera corespunzatoare. Sint de acord ca la femei e putin mai subtil in sensul ca trebuie sa existe si ceva afectiv/admirativ dar chiar asa incit sa fii abstinenta perioade lungi de timp doar pentru ca nu ti-ai gasit dragostea?!

Mari_a:
Daca cobori standardele, ai ce vrei, cand vrei, cum vrei, unde vrei. Daca nu, nu. Stai si te joci de-a v-ati-ascuns pe net. Si astepti cu rabdare ca Dumnezeu sa-ti implineasca nevoile, cum ziceau unii intr-o carte pentru prosti (cica pentru minte si inima - Femeia care stie sa astepte).

balanta, ma inclin!
(am s-o intreb pe maman daca nu cumva mi-a lasat pe la maternitate vreo sora geamana...)

almi_gabi:
am tot citit si recitit si ati reusit sa ma zapaciti de cap - single/ cuplu  - pana la urma nu suntem single pentru ca la un moment dat am facut niste alegeri si daca continuam sa fim single nu este si asta tot o alegere - ne convine asa - din ce motive - fiecare are probabil motivele lui ca de aceea suntem diferiti
a, si mai e ceva - ne permitem sa fim single - financiar, profesional, social 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă