Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
kike:
[lumea o sa vorbeasca de unul care a fost pe aici, darnic si marinimos peste fire, pe care-l chema...Plusuletz
[/quote]
:2funny:Il recunosc, il recunosc, sigur e Plusuletz al nostru....l-ai descris perfect Admin, parca-ai fi ruda cu Tanti Dorina ;D ;D ;D
admin:
Caroline, tu esti una dintre persoanele foarte citite si apreciate. Nu stiu daca stiai asta, daca nu, ti-o spun eu acum. Este important ca nu scri "in asentimentul antevorbitorului" - cum s-ar spune in limbaj de lemn, dar nici nu faci din opinia ta, un stindard care sa apara deasupra capetelor, sa fie neaparat vizibil. Ai un echilibru si o perspectiva proprie neagresiva de opinie si asta da un confort celui cu care dialoghezi, iar cititorului o usurinta in intelegere. De asta lumea iti raspunde cu placere pe forum, de asta multi dupa ce te citesc, asteapta sa te cunoasca in real. Cred ca nu a fost actiune la care sa nu fi fost intrebat in primul rand cand a fost vorba de cine este prezent, "care este Caroline?"
Karaoke? Nu ma gandeam sa va placa atat de mult ideea de a canta, la fel cum nu m-am mai gandit la tiroliana. Au fost lucrurile cu care am inceput la primele tabere SC, au avut intradevar si acolo succes. Nu uitasem de ele, dar nu credeam ca sunt binevenite. Dar au fost super amandoua! Asa ca le multumesc lui Colin_pow pt ideea cu karaokele si Madalinei si Norei, pt tiroliana.
Caroline:
--- Citat din: admin din Marți, 02 Octombrie 2012, 17:47 ---"care este Caroline?"
--- Terminare citat ---
Ma bucur, mai ales ca nu o fac intentionat, nici premeditat, nici studiat, nici cantarit. Pur si simplu, ma multumeste mai mult sa ofer decat sa primesc. :)
Plusar:
hmm, atunci o sa ma insor in secret ca sa mai pot participa pe viitor ! :))
si o sa sterg de pe Facebook pe cei cativa de pe aici ca sa nu se afle ce si cum din eventuale postari de acolo ;)
bit:
Bine. Sa ai grija sa fie surda. Nu de alta, da` e pacat sa mori ucis in somn.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă