Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (56/72) > >>

oa.na.0301:
Va salutam si noi cu acelasi drag de la Braila!!!! Am ramas cu aceleasi zambete si bucurie in suflet.
Sunteti toti minunati iar gazdele noastre sunt la superlativ, ca oameni, ca organizatori...

Ne-am simtit minunat si sigur ne vom reintalni!!

Il salut in mod special pe Gigi si ii atasez o fotografie care mi-e tare draga.

Va imbratisam pe toti!

bit:
Esti sigura ca toti oamenii din fotografie sunt de acord sa apara public pe forum? Think about it

oa.na.0301:
@bit: Pentru asta exista moderator!!! ;)

PS: pentru ceilalti care citesc e vorba de fotografia de grup a juriului de la concursul de dans

admin:
Oana iti multumesc pentru cuvintele frumoase si ma bucur ca te-ai simtit bine, chiar daca erai prima data cu noi! V-am simtit pe voi brailencele ca ati fost in largul vostru si ca ati intrat perfect in atmosfera. Ca organizator este esential sa realizezi ca lumea e ok si ca vine pentru a se destinde, a se distra, a socializa. Ai convingerea ca se va simti bine si ca atmosfera va fi ok. De aceea, am fost mai linistit decat in alte ocazii, cand recunosc, ma tensionam si incordarea si atentia dispareau tarziu sau deloc. De aceea m-am si putut simti bine si distra alaturi de voi. In legatura cu fotografia postata, exista o intelegere intre noi aici in SC sa nu postam poze cu persoane, fara a avea acordul lor. Pt a preintampina o situatie de dezacord, am sters temporar acea fotografie postata de tine. Desi contine personaje tare dragi...si mi-ar fi placut sa ramana.

Caroline, eu sunt inginer, tu stii bine. La noi totul este de acolo pana acolo. Delimitat clar. Si cuantificarea, analiza procentuala, punerea intr-un format evaluabil sunt esentiale. Asa este setata mintea, dupa educatia data de scoala si experienta mai multa sau mai putina in mediul profesional. De aceea folosesc de multe ori formulari sau specificatii mai ferme decat sunt poate in realitate. Referitor la impartirea pe care am facut-o eu, se refera strict la un moment, evident ca pe un palier temporal se pot intampla multe, la orice individ. Cand evaluam ceva, cand masuram ceva, luam un anumit moment, o fotografie. Daca am judeca totul in miscare nu am avea repere clare si ar fi dificil de concluzionat ceva. Intr-o cursa de 5.000 de metri, sunt multe momente si multe clasamente. La inceput este un iepuras, care impune ritmul, apoi dupa ce cedeaza, in frunte incep sa se instaleze favoritii, pt ca in final sa sprinteze cei mai bine antrenati. Poti fractiona pe instantanee cursa si o poti judeca pe momente. Rezultatele firesc sa nu fie aceleasi.

La fel si aici cand discutam de statutul de single. Este o foarte lunga discutie pe tema optiunii de a fi sau de a nu accepta statutul de singur. Va mai spuneam de o profesoara universitara din America, poate cel mai cunoscut scriitor in domeniu, Bella DePaulo, care a scris si a analizat toata viata, single life. Si cred ca nu i-ar mai ajunge inca doua vieti. Si este un single, un foarte rafinat scriitor, un excelent psiholog si un dedicat cercetator. Eu intradevar n-am experienta unui single, am handicapul ca nu am studii decat tehnice si am un timp limitat de analiza. Ceea ce scriu eu si ceea ce definesc vine doar din experienta si dintr-o natura care m-a ajutat mult sa inteleg si sa comunic. Pot gresi si pot chiar genera linii de idei incorecte. De aceea va astept eu, pe cei care aveti puterea de analiza, care sunteti buni comunicatori sa scrieti despre single.

Nu va inchipuiti cat de multa lume citeste ceea ce scrieti si ceea ce dezbateti. Faptul ca nu participa si se limiteaza la a citi si a analiza, nu inseamna ca nu sunt interesati sau ca nu sunt de acord. Ba sunt foarte interesati si foarte atenti la ceea ce scrieti.

Caroline:

--- Citat din: admin din Marți, 02 Octombrie 2012, 16:12 ---Nu va inchipuiti cat de multa lume citeste ceea ce scrieti si ceea ce dezbateti. Faptul ca nu participa si se limiteaza la a citi si a analiza, nu inseamna ca nu sunt interesati sau ca nu sunt de acord. Ba sunt foarte interesati si foarte atenti la ceea ce scrieti.

--- Terminare citat ---

Foarte de acord cu tine, pupici numai la cei pe care ii stiu eu si tot e destul!  ;)

Ai dreptate si cu restul si nu sunt doua lucruri diferite, ci doua perspective diferite asupra aceluiasi lucru. Sunt capabila si eu sa gandesc foarte tehnic si la obiect cand e vorba de o abordare profesionala a lucrurilor (fara de care ele nu ar merge asa cum merg).  ;) Insa in timp ce profesional doar rezultatul conteaza, personal nu suntem niciodata un singur rezultat, ci o suma de decizii, nehotarari, pietre de incercare. Profesional, nu conteaza locul II, in timp ce personal si penultimul loc in clasament poate fi important, atata vreme cat ai invatat sa traiesti bine cu ceea ce esti, cum esti, atunci cand esti, cat esti. Conteaza, adica, ansamblul.
Mai concret... profesional ne putem face usor o lista de rezultate. Personal, cred ca e destul de greu sa facem o lista a momentelor cand am fost fericiti. Fiindca personal e greu de gasit un criteriu unitar pentru aceasta lista, cum ar fi salariul, succesul sau ierarhia sociala. Pur si simplu, este... sau nu.  :)
Opinia mea era din punct de vedere client si strict personal.

Gata! :offtopic:

On topic: La Sibiel a fost pentru prima oara in viata mea cand m-am incumetat sa cant la un karaoke, desi de participat am mai participat. De emotiva ce sunt, la prima "interpretare" solo, imi tremura rau mana pe microfon... Am mai depasit o tara.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă