Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
luciamanta:
Asa am sa fac, Matei! :)
theo365:
Salutare dragilor!
Acusi am aterizat si eu pe acasa la mine, dar gandul mi-e tot la Sibiel, ::) la zilele superbe petrecute alaturi de voi.Am fost multi , e adevarat insa atmosfera creata a fost de .....vis.Mai vechi , ori noi veniti cert e ca am fost o gasca pe cinste, *|* *|* *|* cat despre karaoke-bre io imi cer scuze daca v-am deranjat creierii cu talentele mele vocale , asa-s io mai ....intr-o ureche , dar mi-a placut :yeah: :P :bow:!!!
micaela:
--- Citat din: kike din Luni, 01 Octombrie 2012, 21:39 ---Dupa un somn lung, de vreo 12 ore :),mi-am inceput saptamana cu un zambet pana la urechi...si asta numai datorita voua! Multumesc! Anul asta Braila a fost la inaltime :) Pacat ca nu s-a acordat un premiu si la karaoke, Teo l-ar fi meritat fara doar si poate :)
Nu putem sa ne vedem macar o data pe luna la Sibiel ?
Samiza, Gigi, SC :applause:
--- Terminare citat ---
kikule, pe unde ne-ai disparut? :)
micaela:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 01 Octombrie 2012, 12:41 ---O splendida icoana, care il reprezinta pe Sfantul Nicolae
--- Terminare citat ---
da, este frumoasa, Lucia. Are (o) Lumina. :)
admin:
Caroline, azi descarc si eu fotografiile. De data asta nu am facut atat de multe ca de obicei. M-am bucurat si eu impreuna cu voi, asa ca mi-a ramas putin timp pentru "partea tehnica". Din cand in cand mi-am amintit si tot am cateva. Sper ca azi am sa gasesc timpul necesar pt a vi le putea transmite.
N-am scris nimic despre aceasta actiune, pt ca am fost si gazda si organizator. Si pt ca fizic, dupa cele 2 super-petreceri, am fost foarte - foarte obosit. Deh, stiiti cum zic eu: ..."sunt batran!" :giggle: Pt noi, a fost si greu, dar si fain: am ras, am dansat, chiar ...am cantat :whistle:, ne-am distrat si eu si Samiza grozav de bine. Asa ca o sa raman cu o amintire placuta despre acest grup si ziua recoltei 2012.
Privindu-va cum dansati si radeati, mi-am adus aminte de atmosfera primei tabere Singles Camp. Modul in care ei s-au distrat atunci, in care au interactionat, faptul ca i-am vazut ca se bucura atat de tare de momentele acelea de grup, m-au convins si m-au motivat pentru dezvoltarea acestui proiect.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă