Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 01 Octombrie 2012, 22:01 ---Un premiu binemeritat! Felicitari! Ne-ai incantat si ne-ai cantat cum ai stiut tu mai bine! *|*
--- Terminare citat ---
:kissing: multu' frumushico
luciamanta:
--- Citat din: kike din Luni, 01 Octombrie 2012, 21:39 --- Anul asta Braila a fost la inaltime :)
--- Terminare citat ---
Toata lumea a fost la inaltime! Nu ai vazut cat de sus am ridicat noi toti mainile in timp ce dansam pe notele melodiei "Life is life"? Ce euforie si ce pofta de dans ne-a cuprins! Am simtit muzica aceea care este muzica si oamenii care sunt oameni! :dance:
Caroline:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 01 Octombrie 2012, 11:25 --- Fenomenul Sibiel este unul dintre putinele certitudini ale vietii mele.
Astazi am revenit la penibilul realului meu de fiecare zi... :)
--- Terminare citat ---
Daca poti sa spui asta cu un :) la urma urmei, this is life... si e ok. ;)
luciamanta:
Da, Caroline. Am avut privirea senina toata ziua si un echilibru interior pe care mi l-as dori mereu, in orice imprejurare. Cand ma intorc la realitatea mea de zi cu zi, dupa ce am umplut golul din mine cu uman, bun si frumos, am senzatia ca nu mai sunt precum un robotel, am senzatia ca sunt o persoana care simte, care este protejata si protejeaza la randul ei, o persoana care comunica, traieste. :)
Matei:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 01 Octombrie 2012, 22:31 --- Da, Caroline. Am avut privirea senina toata ziua si un echilibru interior pe care mi l-as dori mereu, in orice imprejurare. Cand ma intorc la realitatea mea de zi cu zi, dupa ce am umplut golul din mine cu uman, bun si frumos, am senzatia ca nu mai sunt precum un robotel, am senzatia ca sunt o persoana care simte, care este protejata si protejeaza la randul ei, o persoana care comunica, traieste. :)
--- Terminare citat ---
doar de tine depinde sa ai privirea senina si echilibrul despre care vorbesti. si sper ca atunci ti-ai umplut golul din tine cu uman, bun si frumos, sa nu le mai lasi sa plece si sa daruiesti si celorlalti, din jurul tau, care poate au nevoie. dorothea cu pantofiori rosii de lac. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă