Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
Matei:
--- Citat din: micaela din Joi, 27 Septembrie 2012, 21:37 ---mi se pare ca e decomandata inima lui Caro. Ce ventricul alegi? ;D
--- Terminare citat ---
as prefera un auricul, daca mai e liber. ;D
micaela:
--- Citat din: Matei din Joi, 27 Septembrie 2012, 21:40 ---as prefera un auricul, daca mai e liber. ;D
--- Terminare citat ---
tre' sa-i faci o intrebare lui Caro daca are disponibile si urechile. :)
Caroline:
:happy: Bre, daca ma vede cineva acuma zice c-am innebunit: rad cu lacrimi de una singura in fatza laptopului...
Mi-ati adus aminte de o povestioara japoneza, nu mi-o mai aduc aminte exact, a carei morala era: o inima perfecta nu e buna, fiindca inseamna ca n-a intrat nimeni in ea. Inima mare e plina de petice... Asa ca inghesuiala n-o sa fie, da' petice... cat curpinde!
@ Matei... bebeluse?! :slap: Io credeam ca suntem deja pantere, dupe un link al lui Silviu. :bully: Multumim pentru urari. O sa le onoram!
@ bitek, apropos de amploare, tie ti-as trimite povestioara aia care circula pe net (ca tot te lauzi acuma ca ai jucarii noi :P ) despre cat de fericita este o balena fatza de o sirena. :giggle: Noroc ca n-o gasesc acuma... ;D
@ dauina... pregatiti terenul si faceti-va incalzirea ca veeniiim! Eu ajung maine intre orele 15 - 16, cam asa. Mi-e dor de voi, abia astept! :dance:
steliana:
petrecere la max, va ureaza si NASA! :D :applause:
admin:
Lista de microbuz Sibiu - Sibiel:
1.Angelica
2.Geda
3.Colin Pow
4.Oana
5.Gina
6.Nora
Ora 15.40 - parcarea Garii Centrale, lanaga bisericuta. Mercedes Vito gri M WK 350.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă