Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 30 septembrie 2012
micaela:
--- Citat din: Matei din Joi, 27 Septembrie 2012, 21:00 ---mai e loc si pentru mine?!
ca sa nu fiu prea off topic, pai sa va distrati la maxim, sa faceti toate nebuniile care va vor trece prin cap, sa va simtiti bine. si, bebeluselor, mult :dance:
--- Terminare citat ---
vrei sa ne inghesuim in inima lui Caro? ;D
dauina:
va pupam de la Sibiel....am inceput sa ne radem...
micaela:
--- Citat din: dauina din Joi, 27 Septembrie 2012, 21:10 ---va pupam de la Sibiel....am inceput sa ne radem...
--- Terminare citat ---
;D radeti-va, radeti-va. va pupam si noi. va si dansati? :)
Matei:
--- Citat din: micaela din Joi, 27 Septembrie 2012, 21:01 ---vrei sa ne inghesuim in inima lui Caro? ;D
--- Terminare citat ---
mie mi se pare ca are o inima foarte mare si incapatoare, nici vorba de inghesuiala... ei si dac-o fi si-un pic de inghesuiala, ce sa facem, "bucurosi le-om duce toate", mai ales ca ar fi cald si bine.
micaela:
--- Citat din: Matei din Joi, 27 Septembrie 2012, 21:33 ---mie mi se pare ca are o inima foarte mare si incapatoare, nici vorba de inghesuiala... ei si dac-o fi si-un pic de inghesuiala, ce sa facem, "bucurosi le-om duce toate", mai ales ca ar fi cald si bine.
--- Terminare citat ---
mi se pare ca e decomandata inima lui Caro. Ce ventricul alegi? ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă