Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea recoltei. Sibiel 28 – 30 septembrie 2012

<< < (41/72) > >>

luciamanta:
Perfect, sa ne vedem cu bine! :) :thumbup:

Emi 53:
Devita,daca vrei sa vii cu mine ,telefoneaza la Samiza 0745106526, sa-ti dea nr meu de mobil.

Geta D:
Buna tuturor!

Pentru cei care merg cu trenul la Sibiu, va sugerez sa va cumparati bilete dus-intors Buburesti-Sibiu-Bucuresti (este si reducere 10%). Duminica este un tren in jurul orei 15:00.
In general la microbuz este aglomerat duminica si sa nu ramaneti prin Sibiu. Eu si cu alte fete eram sa avem o astfel de aventura.  Nici la tren nu se gasesc locuri asa usor la intoarcere.

Drum bun si ne vedem la Sibiel  :)

luciamanta:

--- Citat din: Dinu Geta din Joi, 27 Septembrie 2012, 08:10 ---Buna tuturor!

Pentru cei care merg cu trenul la Sibiu, va sugerez sa va cumparati bilete dus-intors Buburesti-Sibiu-Bucuresti (este si reducere 10%). Duminica este un tren in jurul orei 15:00.
In general la microbuz este aglomerat duminica si sa nu ramaneti prin Sibiu. Eu si cu alte fete eram sa avem o astfel de aventura.  Nici la tren nu se gasesc locuri asa usor la intoarcere.

Drum bun si ne vedem la Sibiel  :)

--- Terminare citat ---
Multumim mult pentru recomandare, draga Geta! Asa vom face! Drum bun si abia astept sa ne cunoastem! :) :giggle:

Plusar:
s-au facut deja "imperecherile" pe camere ? ca pe mine m-a sunat Bitek aseara si mi-a zis ca-i place f mult de mine si ca ma doreste ca partener de camera ! :coolsmiley:
oricum eu ma numar printre cei ce plecam de azi asa ca o lamurim la fata locului  O0

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă