Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Viva Espana! Circuit si plaja. 3 – 13 septembrie 2012

<< < (2/9) > >>

admin:
S-au transmis deja 7 intentii de participare, adica atatea cate locuri sunt disponibile. Urmeaza ca Samiza sa contacteze pe cei inscrisi pt plata avansului.  Biletele de avion trebuie luate din vreme, pt a fi siguri de data si de tarif.
Daca toate cele 7 intentii se confirma prin plata avansurilor, nu mai raman locuri disponibile, astfel incat, pt moment, inscrierile pt acest circuit se inchid cu data de 7 nov 2011

iudith:
Am vazut tarziu acest mesaj. Nu se mai poate suplimenta nr. de locuri sau sa se repete actiunea?

admin:
Este foarte posibil sa mai organizam una identica. Ramane insa sa vad perioada si ce actiune urmeaza sa anulez pentru a putea pleca. Oricum ce este foarte important este sa se stranga 7 persoane si toate sa inteleaga, asa cum au facut cei care s-au inscris la 3 - 13 septembrie, sa achite un avans de cca o suta si ceva de EURO, va voi comunica exact. Am retinut intentia ta de participare, am notat-o langa a celorlalti care nu au mai prins locuri. In cca o saptamana am sa ma decid  cum procedez, astfel incat pana la 15 decembrie sa putem lua biletele de avion si pentru aceasta serie. Am sa transmit un newsletter general sa vad in primul rand daca se strang 7 participanti siguri si care au posibilitatea achitarii avansului in termenul amintit.

iudith:
Particip sigur la aceasta actiune, iar de avans nici nu se pune problema. Cred ca este posibil sa ne strangem inca 7 persoane, Mi-ar parea atat de rau sa nu se tina...Ar fi a treia actiune la care as avea ghinion pe langa workshopul de fotografie si Munchen :-[

admin:
O sa fie in a doua parte a unei luni, mai, iunie sau iulie. Nu stiu cum este luna mai in Andalusia, sa nu fie prea devreme. Daca nu este ok pt plaja ar ramane ca si posibilitati iunie si iulie. Am sa verific odata cu ce se suprapune si daca poate fi ceva mutat. Si eu cred ca se vor strange 7 participanti, fara probleme. Mai ramane cursa de avion dus si intors, sa vedem daca si acolo este totul in regula si putem rezerva. Inca nu anticipez dar cred ca o sa fie ok totul si vom putea face doua excursii de Spania anul viitor. Nu si de Italia de sud, cu siguranta. Acela e un traseu foarte lung si solicitant, nu pot sa-l repet intr-un termen scurt. Va fi repetat insa cu siguranta in 2013.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă