Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Viva Espana! Circuit si plaja. 3 13 septembrie 2012
admin:
Am sa transmit Samizei optiunile voastre de ocupare a locului ramas liber dupa ce Magda, in urma operatiei a trebuit sa se retraga, Annalys si Rocky.
admin:
Marian11 daca locul Magdei, care este operata si nu crede ca se va reface complet pana atunci, va fi ocupat din unul dintre cei doi care au anuntat ca ar dori sa mearga in Andalusia - Maroc, sanse extrem de mici sa mai apara ceva. Oricum va fi destul de complicat, Samiza va trebui sa vada cum se face renuntarea, apoi recuperarea motive medicale pe baza asigurarii storno a locului si banutilor si reocuparea.
admin:
Marian11, ti-am transmis un Email, am rugamintea sa-mi raspunzi - este pt clarificarea statutului vostru in SC.
admin:
Din pacate trebuie sa-i anunt pe cei care si-au manifestat intentia de a ocupa locul ramas liber ca anuntul nu mai este valabil. Din fericire pentru Magda, procesul de recuperare postoperatoriu se desfasoara mult mai bine decat a crezut si aseara mi-a comunicat ca totusi nu vrea sa renunte la loc si urmeaza sa participe.
Daca apare ceva am sa-i anunt pe cei care mi-au scris ca ar dori sa mearga in Spania.
Annalys:
Nicio problema Gigi. Important ca, Magda se simte bine.
Daca mai intervin schimbari, te rog sa ma anunti. Imi doresc sa merg in aceasta excursie, mai ales ca, am concediu exact in perioada respectiva.
Multu :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă