Autor Subiect: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012  (Citit de 115426 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline amicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
Re: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012
« Răspuns #195 : Duminică, 12 August 2012, 19:34 »
Hello . Am revenit. Sunt din Bucuresti si voi merge cu masinuta in Delta. Asa cum v-am spus mai am 2 sau chiar 3 locuri libere in masina. Se baga careva? Masinuta e mai vechiuta dar are un superportbagaj. so? Astept propuneri. 8)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #196 : Luni, 13 August 2012, 10:00 »
Wow, ce frumos suna programul, admin! Dintre excursii, mie mi-ar placea mai mult si mai mult la Letea - pentru padurea cu liane (si drumul peste ape si apoi peste dune spre ea), si pentru pitorescul satului de pescari...  Si a doua la Sulina... Imi place portul si imi place plaja... este acolo o apa de mare amestecata cu cea de Dunare... sa te tot scalzi!  :yeah:

Il primim si cu barba si mustati.  ::) Sa zicem asa: mai sunt doua locuri libere, deci decizia trebuie luata repede: lukady si Matei. Cine voteaza pentru?  oO
Cei patru evanghelisti erau trei: Luca si Matei!  :angel:

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #197 : Luni, 13 August 2012, 10:06 »
....Cei patru evanghelisti erau trei: Luca si Matei!  :angel:

vad ca pe langa priceperea ta incontestabila la muzica (te rog, lasa la o parte modestia! altii se lauda din orice pentru nimic :)) ai si un spirit de observatie destul de ascutit insotit de umor fin. :)
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #198 : Luni, 13 August 2012, 11:59 »
Cei patru evanghelisti erau trei: Luca si Matei!  :angel:

;D Nici prin cap nu mi-a trecut...  :thumbup:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #199 : Luni, 13 August 2012, 20:01 »
Nu uitati va rog de muzica....

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #200 : Luni, 13 August 2012, 20:05 »
niste muzica aduc eu. ma straduiesc sa fac o compilatie cu melodii pentru dans, caci dinacestea nu am foarte multe. sper sa am timp pana atunci. oricum voi aduce niste CD-uri si muzica pe stick. ar fi bun si un laptop mic. Al meu e mare si greu.... are cineva unul micut?

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #201 : Luni, 13 August 2012, 20:35 »
Hello . Am revenit. Sunt din Bucuresti si voi merge cu masinuta in Delta. Asa cum v-am spus mai am 2 sau chiar 3 locuri libere in masina. Se baga careva? Masinuta e mai vechiuta dar are un superportbagaj. so? Astept propuneri. 8)

hello, sunt interesata, daca mai e vreun locsor in masina, pe masina, in portbagaj  ;D

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #202 : Marți, 14 August 2012, 10:28 »
Cu microbuzul de la ora 7.00 din autogara Augustina ajungem in Tulcea la 11.30 si in aceeasi autogara avem spre Murighiol microbuz care pleaca tot la 11.30 si ajunge la 12.25 sau daca nu se potrivesc orele mai este unul la 12.15 care ajunge la 13.05 la Murighiol.

Cei de la Augustina vad ca nu fac rezervari telefonice si trebuie sa ne luam bilete de la ei.

telefoanele pentru cei de la Tulcea sunt +4-0743-33.54.76
                                                               +4-0743-33.54.81

Fete si baieti din Bucuresti, va rog sa ma tineti si pe mine la curent cu ceea ce decideti ref. transportul spre Delta. Eu am o nunta duminica, luni vin in Bucuresti, dar daca luati bilete mai devreme, luati si pentru mine, plz... :worthy: sa mergem impreuna...   :D 
Am primit cu totii tabelul cu nume si nr. de tel. de la Gigi (multumim !), asa ca astept sa ma ia un capitalist  :giggle: / o capitalista  :kissing: sub aripa si, daca se iau mai din timp ceva bilete, sa se gandeasca si la mine  :angel: ...sunt deschisa la orice varianta de transport care ajunge unde trebuie cand trebuie... :help:
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #203 : Marți, 14 August 2012, 22:13 »
deli_a,  :flori:
sa stii ca eu i-am dat micaelei manusile, dar ea mi-a spus ca nu poarta decat iarna :magic:...asa ca i le dau....la iarna! :whistle:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #204 : Luni, 20 August 2012, 10:50 »
Din fericire ptr. mine, iata, prietenia din SC trece si probele practice (a cata oara ?)  :thumbup: si nu sunt lasata "de capul meu" in capitala. Sa traiesti, Mica ! sa fii sanatoasa si...sa fii iubita !!! :flori: (urarea am preluat-o de la tatal meu si imi place f.tare)
Abia astept sa ne reintalnim cat mai multi in Delta !  *|* mai e putin !  :D
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline Mamica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Mediocrity it's my middle name.
« Răspuns #205 : Luni, 20 August 2012, 13:02 »

Buna, amicu!
Eu vreau sa merg cu tine, daca mai ai loc (nu-mi dau seama din postarile de pe acest forum daca s-a mai anuntat cineva sau nu, de fapt nu am rabdare sa citesc!) Considera acest mesaj o comanda ferma, daca pot sa spun asa. Sunt Mariana Neacsa si numarul meu de tel este: 0731.349.000
Nu cerceta aceste legi, ca esti nebun de le-ntelegi!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #206 : Luni, 20 August 2012, 14:52 »
Din fericire ptr. mine, iata, prietenia din SC trece si probele practice (a cata oara ?)  :thumbup: si nu sunt lasata "de capul meu" in capitala. Sa traiesti, Mica ! sa fii sanatoasa si...sa fii iubita !!! :flori: (urarea am preluat-o de la tatal meu si imi place f.tare)
Abia astept sa ne reintalnim cat mai multi in Delta !  *|* mai e putin !  :D

n-ai pentru ce, Delia. Multumesc, asemenea.  :) Presimt o distractie mare in Delta, pe langa faptul ca va fi o delectare cu natura.  :)
L.E. Doina mi-a dat manusile pe care le-a purtat in masina prin toata tara. cred ca sunt mai umblate ca mine, acum.  ;D

Buna, amicu!
Eu vreau sa merg cu tine, daca mai ai loc (nu-mi dau seama din postarile de pe acest forum daca s-a mai anuntat cineva sau nu, de fapt nu am rabdare sa citesc!) Considera acest mesaj o comanda ferma, daca pot sa spun asa. Sunt Mariana Neacsa si numarul meu de tel este: 0731.349.000

mamica, amicu vad ca nu prea intra pe forum, dar iti pot spune ca locurile sunt ocupate deja, "telefonic", de o saptamana si ceva. Ia legatura cu cealalta Ana, care tocmai m-a sunat, si se ocupa de organizarea plecarii din Bucuresti, pentru ceilalti.

Offline elenaguta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #207 : Luni, 20 August 2012, 15:06 »
deci mai sunt doua locuri libere pentru delta?

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #208 : Luni, 20 August 2012, 15:27 »
deci mai sunt doua locuri libere pentru delta?
Elena, cel mai bine suna la Samiza la agentie si iti spune ce si cum....
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline elenaguta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #209 : Luni, 20 August 2012, 15:34 »
Ai dreptate, multumesc!