Autor Subiect: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012  (Citit de 115396 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Paradisul pasarilor: Delta Dunarii 28 august – 01 septembrie 2012
« Răspuns #165 : Vineri, 10 August 2012, 11:26 »
da.  ::) :giggle: :blush:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #166 : Vineri, 10 August 2012, 11:29 »
Din Tulcea vom fi preluati de gazda noastra.

la ce ora?

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #167 : Vineri, 10 August 2012, 11:29 »
Tu nu vii cu noi? Am auzit ca esti Luca cel vesel de la Maramu'  :D   Si-am mai auzit ca ai un microbuz...  :D  (nu stiu, zic si io...  ::) )

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #168 : Vineri, 10 August 2012, 11:32 »
Tu nu vii cu noi? Am auzit ca esti Luca cel vesel de la Maramu'  :D   Si-am mai auzit ca ai un microbuz...  :D  (nu stiu, zic si io...  ::) )
e vesel? atunci, Luca, nu vrei tu sa fii hartuit in Delta, cu tot cu microbuz?  ;D

Offline lukady

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
....
« Răspuns #169 : Vineri, 10 August 2012, 11:38 »
e vesel? atunci, Luca, nu vrei tu sa fii hartuit in Delta, cu tot cu microbuz?  ;D

nu...  :oops:...

Offline Geta D

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 331
Re: ....
« Răspuns #170 : Vineri, 10 August 2012, 11:41 »
ai nevoie de odihna ca sa iti revii dupa Maramures  ;D

Offline micaela

• Hero Member
Re: ....
« Răspuns #171 : Vineri, 10 August 2012, 11:48 »

;D te-ai speriat.... glumeam.  :)

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #172 : Vineri, 10 August 2012, 13:28 »
Pai poate vine Kurt Cobain din avatarul de mai sus...  :blush:

daca reuseste sa-si rada barba si mustatile care i-au crescut "de la atata stat in apa", parca poti sa stii, face o incercare.

that Kurt Cobain haits me, asa ca nu l-as hartui neam, asa cum fac de obicei cu domnii.  ;D ;D

be sure, kurt cobain does not hate you! (I hate, you hate, he/she hates  :))
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #173 : Vineri, 10 August 2012, 13:54 »
daca reuseste sa-si rada barba si mustatile care i-au crescut "de la atata stat in apa", parca poti sa stii, face o incercare.
be sure, kurt cobain does not hate you! (I hate, you hate, he/she hates  :))

Il primim si cu barba si mustati.  ::) Sa zicem asa: mai sunt doua locuri libere, deci decizia trebuie luata repede: lukady si Matei. Cine voteaza pentru?  oO

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #174 : Vineri, 10 August 2012, 14:54 »
Il primim si cu barba si mustati.  ::) Sa zicem asa: mai sunt doua locuri libere, deci decizia trebuie luata repede: lukady si Matei. Cine voteaza pentru?  oO

sa zicem asa: sa vedem ce parere are si "my better half", daca i-ar placea sa mearga la cules de nuferi in delta... stiu ca termenul se refera la sot sau sotie, dar in cazul meu, pana nu o vad mare si pe orbita ei, ea va fi my better half si prioritatea mea dintai. :)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #175 : Vineri, 10 August 2012, 20:21 »
Am transmis celor care participa din Bucuresti la aceasta actiune, adresele de Email si numerele de telefon ale celorlalti. Eu plec din Sibiu cu microbuzul, care o sa fie plin deja din Sibiu. Am anuntat personal sibienii si pe cei care urmeaza sa mai plece cu mine de aici, sunt scosi, ca si cei din Braila si Constanta din lista transmisa.

Aveti pentru Bucuresti - Tulcea mai multe variante:
- sa mergeti cu masini personale in grupaj, asa cum am procedat in primul an si sa le lasati asa cum procedez si eu cu microbuzul - in parcarea Fabricii de conserve, sau oricare alta parcare pazita apropiata de port.
- sa mergeti cu autocarul sau microbuzul de linie Bucuresti - Tulcea
- sa inchiriati un microbuz

Parerea si sfatul meu este ca economic si nu doar este sa luati ceva de linie. Mai greu cu grupajele, dar care sunt o solutie si ele destul de buna - si costisitor cu microbuz inchiriat. In varianta in care microbuzul inchiriat va lasa acolo la Tulcea si se intoarce, urmand ca la plecare sa vina iar dupa voi la Tulcea, inseamna 4 drumuri Bucuresti - Tulcea, deci un dus - intors degeaba. In varianta in care pastrati microbuzul la Tulcea trebuie achitata cazarea si mesele soferului, ori asta va ridica mult pretul de calatorie.

Eu v-am dat un sfat, asta nu inseamna sa faceti asa cum mi-am dat eu cu parerea. Analizati, discutati intre voi, aveti numerele de telefon, aveti la dispozitie forumul, deci comunicarea este usoara.

Dupa cate stiti eu plec saptamana viitoare in Adriatica si nu o sa vin decat cu o zi inainte de plecarea in Delta. Nu stiu nici daca o sa pot citi forumul. Probabil ca da, dar rar si foarte putin. De aceea vreau sa stabilim totul, ceea ce tine de excursia efectiva, deci de la Tulcea spre si in Crisan, pana plec. Maine am sa discut cu proprietarul locatiei sa ma lamuresc si informez asupra urmatoarelor aspecte:
- ora de plecare din portul Tulcea
- tarifele de calatorie si traseele propuse in Delta
- felurile de mancare pe care o sa le servim acolo

Dupa ce am raspunsurile am sa le comunic pe forum, astfel incat sa le aveti din timp.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #176 : Vineri, 10 August 2012, 22:18 »
eu votez pentru transportul de linie, asa cum ni l-a linkuit Maria. :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #177 : Sâmbătă, 11 August 2012, 12:34 »
Pensiunea in care o sa fim cazati este Pensiunea Anca Crisan.
Datele  acesteia:
Pensiunea ANCA****
Crisan, Str. Crisan
Tel.:0240 547 088
Mobil: 0741 016 375, 0741 081 618
Un link catre galeria foto a acesteia:
http://www.delta-dunarii.info/0,256,pensiunea-anca-.html

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #178 : Sâmbătă, 11 August 2012, 13:03 »
Mobil: 0741 016 375, 0741 081 618

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #179 : Sâmbătă, 11 August 2012, 14:15 »
Continui cu detaliile despre aceasta actiune.

Dupa cum stiti, in Crisan nu se poate ajunge decat pe calea apei, nu exista posibilitatea de a parcurge drumul pana acolo doar pe sosea. Punctul final al calatoriei terestre este Murighiol. Initial am discutat de Tulcea, dar costurile de calatorie pana la Crisan cu salupa ar fi prea mari si fara sens. Astfel incat, discutand acum cu proprietarul pensiunii, d-nul Cornel, am decis impreuna ca punct de imbarcare Murighiolul. Pana colo se ajunge pe sosea, venind din Tulcea. Sunt 38 km. La Murighiol exista 4 parcari pazite, cu plata, unde se pot lasa masinile, asta in situatia in care veniti astfel grupati. Daca si pt segmentul Tulcea - Murighiol apelati la transport in comun, nu se mai pune problema parcarii. Daca nu exista solutii convenabile pt Tulcea - Murighiol, transport in comun, va rog sa ma anuntati Email, cat sunt plecat in Adriatica, sa cautam impreuna solutii pt aceasta portiune si pt cate persoane. Cumva o rezolvam chiar si cu intoarcerea mea cu microbuzul pana la Tulcea pt a prelua o serie de 7 persoane. Exista si posibilitatea Sagetii din Tulcea pana la Crisan, adica a cursei regulate, dar este inceata si fara nici un fel de spectaculozitate. Ceea ce a propus d-l Cornel, de la Murighiol la Crisan este o veritabila excursie, in care se traverseaza 2 lacuri, un canal, o sa intalniti pasari, o sa vedeti nuferi, dureaza 2 ore doar mars, cu poze si opriri sa zicem cca 4. Se face cu o salupa de 6 persoane care costa in conditiile in care este ocupata 100%, 40 RON/persoana. Sageata costa 30 RON pleaca intradevar din Tulcea dar se merge doar pe zona de navigatie si asa cum spuneam, foarte incet. Daca sunt persoane care vor sa mearga cu Sageata, sa-mi comunice va rog pe Email.

Deci sa recapitulam. Incepand cu orele amiezii suntem asteptati in Murighiol (cu anuntarea in prealabil a fiecarui grup de 6 persoane - cu 2 ore inainte) pt a pleca spre Crisan. Eu am sa tin legatura tf cu voi pt a stii cand sa chem salupa la debarcaderul din Murighiol. Plecand tot cate 6, exista o flexibilitate in ceea ce priveste programul de plecare spre destinatia finala.

Rugamintea mea este sa-mi comunicati pe forum sau pe Email cu ce veniti si cu cine, astfel incat sa stiu fiecare cu ce ajunge si cand. Daca n-am fost foarte precis sau exista neclaritati, va rog scrieti-mi pana la plecarrea in 15 in Adriatica. Dupa imi va fi greu sa corespondez cu voi.